Pucanje veze-thr

poruka: 6
|
čitano: 1.815
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pucanje veze-thr

evo ovako, registrirao sam se na privatni tracker torrent hr...i skidao sam neko vrjeme sve normalno...e sad dok skidam mi veza puca...skine mi se 3 % i veza pukne a ruter normalno i dalje radi samo nemogu više koristiti internet i moram restartat modem...kada stisnem pauzu na torentu  internet normalno radi... e sad jel netko zna šta da napravim da mi se to više ne događa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pucanje veze-thr
Jesi spojiv na trackeru (pogledaj u profilu), ako nisi moras port-forwardat.
15 godina
neaktivan

Prvo što mi pada na pamet jest da ti je router preopterećen, možda imaš previše torrenta na seedu, možda ti je upload speed prevelik, broj konekcija i tako to.

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan
blacko kaže...

Prvo što mi pada na pamet jest da ti je router preopterećen, možda imaš previše torrenta na seedu, možda ti je upload speed prevelik, broj konekcija i tako to.

Ne,apsolutno ništa mi se ne seeda u ovom trenutku ali i daljeveza puca...

16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Jesi spojiv na trackeru (pogledaj u profilu), ako nisi moras port-forwardat.

Kod mene ista stvar pkušavan skinuti win na hrvatskom, i imaju 2 seedera i nekad skida nekad ne ali jako sporo 20kb/sec ali akd odem na thr tamo pod SPOJIV: stoji crveni x!

kako to riješiti?

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina
neaktivan
Imas tutorial na THR, nije bas jednostavno objasniti, tj.predugo je i razlikuje se od routera do routera. Hint- Torrent client mora biti u Exceptions u firewallu i moras forwardat port. Sve je lijepo objasnjeno na THR, snalazite se sami.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice