Ogranicenje internetske brzine??

poruka: 9
|
čitano: 1.370
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Moj brat na laptopu skida na utorentu i dok ja igram na ps4 laga zato jer skida.Mogu li ja nekako da mu ogranicim brzinu na ruteru za njegov laptop,na utorentu sam mu stavio max 1mb ali skontao je pa promjeni na neograniceno,ima li neka postavka na utorentu ili na ruteru?ili ima li neka taktika da na njegoovm laptopu ceprkam po postavkama za internet i da ogranicim?
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Ogranicenje internetske brzine??

dd-wrt (ili openWRT) na router i problem riješen.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
10 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

dd-wrt (ili openWRT) na router i problem riješen.

ne znam ni jedno slovo u recenici sto si napisao pojasni mi malo plz

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
16 godina
odjavljen

A onda možda bolje da ne pokušavaš... dd-wrt ili openwrt su OS za router koji između ostalog, ima mogućnost koja tebi treba (ograničavanje brzine po klijentu). Ali ako nešto zabrljaš, router postane neupotrebljiv

Možda da probaš NetLimiter (googlaj).

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
17 godina

dd-wrt

Uvek imaš i mogućnost fizičkog blokiranja protoka (tj lupiš mu koju vaspitnu kad promeni parametre utorrenta).

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako imaš pristup njegovom računalu, ukini mu admin ovlasti i instaliraj neki od bandwidth control alata (googlaj).

Ili odvoji 150kn, uzmi neki npr.TP link router i uključi bandwith control za ethernet port na koji je njegov komp uštekan, ili napravi WiFi mrežu na kojoj je uključen bandwidth control i na koju će biti spojen njegov komp.

Treat your password like your toothbrush. Dont let anybody else use it, and get a new one every six months. ~Clifford Stoll

0 0 hvala 0
15 godina

sjedni i dogovori se s bratom, neka dl ogranici na 85% brzine i ul stavi na 1kb/s da ti mozes igrati bez laga. Svi bi trebali biti sretni i zadovoljni jer on tih 15% realno neće osjetiti a tebi će biti dovoljno

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa ako su braca i sami, a roditelji placaju, nekako fer bi bilo 50:50? Inace bi mu sve torente obrisal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ili se dogovori da ne skida onda kad ti igras,ne igras valjda cjeli dan.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice