Pozdrav, unaprijed zahvaljujem na čitanju i vašem vremenu, neznam kome se obratiti, treba mi stručno mišljenje i savjet u vezi sljedećeg velikog problema.
Koristim T-com usluge Maxtv-a i Max adsl-a.
Brzina downloada mi je oduvijek,otkad imam max adsl flat bila oko 400 do 450 kbps, nevezano za torrente, nikad manja od toga.
Međutim,pojavili su se problemi s max tv-om(zaleđivanje,blokiranje i sl.)
Agent T-com-a je došao kod mene 2 puta u 2 tjedna, promjenio mi 2 modema, ali drugi put kad je došao rekao je da mi je SMANJIO brzinu na 2 mbps, i da će vratiti na 4 mbps u kratkom vremenu.
MaxTV počne raditi normalno , ja agenta kontaktiram , i on mi uredno odbije vratiti 4mpbs brzinu, pod izlikom da je "2 mbps dovoljno i netreba više ".
I zatim zovem službu za korisnike i objasnim stvar, i da želim brzinu od 400 kbps kakva je oduvijek bila i koju uredno plaćam,ali služba kaže da brzina varira od 2-4 mbps,i da tu nemogu ništa napraviti ni poboljšati.
I sad,postavljam pitanje vama , što da učinim da vratim brzinu download-a na 400 kbps kakva je oduvijek bila, i koju "caku" je agent upotrijebio i odjednom me ograničio na 200 kbps?
Molim vas za pomoć,ovo me stvarno iznerviralo , jer želim svoju uslugu koju plaćam koristiti u punoj uporabi jer mi treba.
Velika hvala!