Mreža powerline problem

poruka: 12
|
čitano: 6.192
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mreža powerline problem

Hi!

Imam problem sa mrežom....

Koristim PowerLine Dlink 307 strujne adaptere, 4 komada....

Problem je u tome da svi adapteri pokazuju da imaju stabilnu vezu i mrežu, no uvijek neki random uređaj ispadne sa mreže...??!!

Dali je moguće da se radi o ogranićenju mreže i brzine?

Alienware m17x R4,7970m,32gb ram,2x256gb ssd,1x500gb ssd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Mreža powerline problem

Ja sam bas danas uzeo 4 komada odnosno 2 para od TP linka i spojim jedan na ruter i jedan na maxtv i sve dobro radilo dok nisam treci i cetvrti stavio,odnosno treci je i radio donekle pa je nestalo mreze i onda je maxtv poludio i sad mi samo radi onaj na ruteru i ovaj 3 na kompu onaj na maxtvu ne radi a radili su,neznam sta vise napravit,ako ima neko nekakvu ideju nek kaze,na maxtvu prikaze jedino naslov filma/serije na svakom kanalu ali od slike nista,na kompu radi super i brzina i sve,pokuso sam zamjenit ovaj koji radi na kompu i na maxtvu i opet ista stvar...nemam ideje :D Kad sam kupovo pitao sam ljude tamo iz Linksa oni kazu bez problema ce radit vise komada,i gdje god da gledam na netu isto kazu :P

15 godina

probaj dici firmware ako nisu nadogradeni ja sad imam 3 komada, ali ako stavim 4 ili vise gotovo neradi

Alienware m17x R4,7970m,32gb ram,1x256gb ssd,2x500gb ssd
13 godina
neaktivan

Jel to preko utilitya ili? Jer ja kad udjem u utlility nemogu nista napravit jer mi uvijek izbaci error da kao nije uredaj povezan a je,radi mi net preko njega al onda mi ne radi maxtv znaci kao da vise od dva nece jednostavno,i sad moram sve resetirat povadit da opet namjestim maxtv da moze tv radit..znaci mogao bi nekako dici firmware da mi prepozna uredaj.. :/

13 godina
neaktivan

Evo uspio sam instalirat najnoviju verziju firmwera i sad ne radi niti jedan adapter ni onaj na maxtvu ni ovaj moj na kompu...ovaj moj na kompu mi ne prikazuje da je uparen,znaci lampica ne gori,dok onaj na maxtvu je kao uparen al svejedno ne daje net..strasno :D

15 godina

nemam pojma sta da ti kazem, meni su uredaji kuci a ja radim u njemackoj, tak oda ti iz prve ruke nemogu pomoc.

ja sam njih sinhronizirao jedan pored drugog i probavao dok nisu proradili. bnek onda razmjestio po kuci

13 godina
neaktivan

Ma probao sam to vec,probat cu opet kad budem imo vremena,mislim da ni nema neki bolji nacin.ali zasad mi barem onaj na maxtvu radi,ostala dva cu valjda znat nekako namjestit

15 godina

eeeee

pa cekaj ti po istoj mrezi saljes max tv i hoces slat i drugi signal mreze???

mislim da to nemoze moras sparit za max tv posebno

i da se ostali sa njima ne mijesaju

13 godina
neaktivan

Kako onda da spojim jos jedan na ruter pa na komp ili? rekli su mi da se samo jedan spaja na ruter 

15 godina

mislim da ces morat razdvojit ta dva signala, neznam kako.... jer max tv mora bit usmjeren, vjerovatno se sve rasprsi po mrezi kad je vise uredaja pa ti zato pada i izbacuje.... 

jer kako u biti da zna gdje mu je izlaz ako ode svugdje.... neznam kako da objasnim.... a mozda nemoze podnjet opterecenje jer max tv trazi siroki bandwith.... 

pogle malo na netu powerline i IPTV.... mozda nades nesto

13 godina
neaktivan

Cim uhvatim malo slobodnog vremena probat cu nesto smislit i pogledat temeljitije po netu,da mi ne stoje ta dva sastrane kad sam ih vec kupio,potrudit cu se napravit nesto :P

8 godina
neaktivan
Mreža powerline problem

Pozdrav,

Imam jedan problem sa powerline adapterom.

Davno smo kupili D-Link DHP-P306AV powerline adapter (set).

Koristimo ga za MaxTV i bili smo zadovoljni sa njim.

Prije par dana smo kupili D-Link DHP-W311AV (WiFi extender).

Kada powerline adaptere spojimo u liniju i povežemo ih, powerline za MaxTV prestane raditi.

Neko vrijeme MaxTV uopće nije radio, pa se upalio, radio kakvih 2h i opet prestao raditi.

Možete li mi pomoći što da sada radim?

P.S.

Powerline adapteri za MaxTV su zasebno kriptirani, kao i powerline extender.

MK
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice