Loša brzina interneta zaključana tema

poruka: 29
|
čitano: 12.377
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Brzina interneta u qrcu

Evo ovako zvao sam u četvrtak t-com radi sporog interneta,i rekli su mi da će biti do danas rješeno no nije,i zvali smo opet i tehničara su bili poslali i kaže tehničar sve valja,a meni brzina ispod 2mbps(max download 220kb/s) i ja njega maloprije zovem nije uredu on kaže je provjerio sam,ja sam mu rekao da sam na adsl speed test testirao brzinu interneta on kaže to nije pouzdano,odem na njihovu stranicu za testiranje i zovem ga opet i kažem max brzina 220kb/s on kaže doći ću nazad pa da vidimo,što napraviti?

PM radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Brzina interneta u qrcu

zovi ih opet i stalno dok ne slože sve kako treba

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
XXX-Man kaže...

zovi ih opet i stalno dok ne slože sve kako treba

Sad će se tehničar vratit,ako kaže opet da je sve ok,što da napravim u tom slučaju?Stavio sam radi interneta novi sistem kod sebe,kod starog isto novi sistem i kod stare,i na sva 3 pca isti problem,bila sva 3 spojena ili 1 spojen isto se ponaša.

PM radi.
16 godina
moderator

otiđi u t-centar i podnesi pismenu pritužbu i isto im pošalji mailom

na pismene prigovore više odraćaju pažnju

možeš usput i ovdje stavit screenshot speedtesta

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
XXX-Man kaže...

otiđi u t-centar i podnesi pismenu pritužbu i isto im pošalji mailom

na pismene prigovore više odraćaju pažnju

možeš usput i ovdje stavit screenshot speedtesta

Ok,evo ss speed testa

paket je

Max Trio L/4mbps.

Prvo mi je rekao da mi nije PC preslab za internet,reko kako može bit preslab PC,frend ima P2 staru(od staraca) i njemu je 4mbps i sve šljaka.

http://www.speedtest.net/result/1692337663.png

PM radi.
16 godina
moderator

to što je rekao je obična glupost

kao što sam rekao, pismeno se žali i priloži ovu sliku

17 godina
Brzina interneta u qrcu

pa kad ti dođe tehničar i ak opet kaže da je sve ok, pokreni speedtest pred njim. brzina na njemu ti treba bit 4/0.25. ja bi se žalio skroz dok tako ne bude, zvao službu stalno, pisao im na mailove, otišao u t-centar podnio pritužbu i sve..sredili bi oni to odma. il ću dobit ono šta plaćam ili ako nise u stanju tolko isporučit manje ću plaćat i amen.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Brzina interneta u qrcu

Sad kad dođe vidjet ću,pa ću vam javiti kako je prošlo.Hvala svima.

PM radi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 16:19 (kruskar).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Brzina interneta u qrcu

PC preslab za Internet {#}

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Loša brzina interneta

Evo ovako ovdje je čovjek,i kaže da mi pravi problem što imam 2 max tv-a,ali mi opet nije jasno na koju je foru prije to radilo(imam preko godinu dana 2 komada) i sve radilo do 29.12.2011

edit

Kod njega sam na laptopu napravio testove brzine,rekao je da mu pokažem što neštima.

PM radi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 16:56 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Loša brzina interneta
kruskar kaže...

Evo ovako ovdje je čovjek,i kaže da mi pravi problem što imam 2 max tv-a,ali mi opet nije jasno na koju je foru prije to radilo(imam preko godinu dana 2 komada) i sve radilo do 29.12.2011

edit

Kod njega sam na laptopu napravio testove brzine,rekao je da mu pokažem što neštima.

to ti ne smije pravit problem jer ti oni moraju isporučit pravu brzinu neovisno o maxtv-u

žali se!

14 godina
XXX-Man kaže...
kruskar kaže...

edit

to ti ne smije pravit problem jer ti oni moraju isporučit pravu brzinu neovisno o maxtv-u

žali se!

Da ti objasnim na način na koji je on meni objasnio(nije mi napunio glavima glupostima) da mi kao stream napuni tj. 1 max tv 4.5mbps a 2.max tv 8mbps i da mi potpuno stream se koristi da mi nemože doći do 420kb/s,kaže da isključimo 1 max tv,a mi smo htjeli pa su nam rekli da nemožemo.

PM radi.
16 godina
moderator
kruskar kaže...

Da ti objasnim na način na koji je on meni objasnio(nije mi napunio glavima glupostima) da mi kao stream napuni tj. 1 max tv 4.5mbps a 2.max tv 8mbps i da mi potpuno stream se koristi da mi nemože doći do 420kb/s,kaže da isključimo 1 max tv,a mi smo htjeli pa su nam rekli da nemožemo.

dakle nemogu ti isporučit stvari koje imaš ugovorene i to je razlog za raskid ugovora

javi se udruzi za zaštitu potrošača da ti pojasne kako to riješit jer vidim da ti to neznaš sam

14 godina
XXX-Man kaže...
kruskar kaže...

dakle nemogu ti isporučit stvari koje imaš ugovorene i to je razlog za raskid ugovora

javi se udruzi za zaštitu potrošača da ti pojasne kako to riješit jer vidim da ti to neznaš sam

U ponedjeljak idem u t-centar podić pritužbu,stari je isto pitao ovog tipa zašto su nam onda dopustili da imamo 2 max tva u kući? nisu nam rekli posljedice koje mogu biti s 2 max tv-a to je njihova greška.

PM radi.
15 godina
Loša brzina interneta

pravnim putem nemožeš ništa riješiti,niti ih možeš tužiti,jer u ugovoru piše brzina DO 4mbit,tako da njih to ne zanima,tako je to kod nas nažalost.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 17:13 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
antimadridista kaže...

pravnim putem nemožeš ništa riješiti,niti ih možeš tužiti,jer u ugovoru piše brzina DO 4mbit,tako da njih to ne zanima,tako je to kod nas nažalost.

ali ti moraju isporučit barem pola te brzine

15 godina
XXX-Man kaže...
antimadridista kaže...

vidiš to nisam znao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...

Vjeruj mi da imam novaca preselio bi se odmah iz hrv.

XXX-Man kaže...
antimadridista kaže...

A oni ni pola daju 1.60-70.

PM radi.
14 godina
Loša brzina interneta

Meni je brzina max 170-180 kb/s, a placam flat rate paket u kojem bi brzina trebala biti 4mb/s... :S
dal da nazovem njhovog tehnicara da dode to srediti ili?
kad sam prije zvao rekli su mi da mi je brzina maksimalna kolko mi telefonska zica pusta tako nesto...  

Ne!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
makaown kaže...

Meni je brzina max 170-180 kb/s, a placam flat rate paket u kojem bi brzina trebala biti 4mb/s... :S
kad sam prije zvao rekli su mi da mi je brzina maksimalna kolko mi telefonska zica pusta tako nesto...  

Koliko si od centrale udaljen?

Ja sam 100metara,i kaže veza vam je izvrsna da nemože bit izvrsnija,samo ta 2 max tva prave problem,i kad smo htjeli 1 isključit oni su rekli da ako isključimo odmah ostajemo bez neta.

PM radi.
14 godina
Loša brzina interneta

Neznam koliko, ali znam da sam tek nedavno(max 6 mjeseci) bio u mogucnosti uzet t-com internet jer nisam prije toga imao signala, tj. bio sam predaleko od centrale..

Ne!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
makaown kaže...

Neznam koliko, ali znam da sam tek nedavno(max 6 mjeseci) bio u mogucnosti uzet t-com internet jer nisam prije toga imao signala, tj. bio sam predaleko od centrale..

Ja bi ih nazvao i objasnio im.

PM radi.
16 godina
moderator
makaown kaže...

zovi, žali se pismeno...

postoji velika mogućnost da ti nemogu zbog loših parica ili prevelike udaljenosti povećat brzinu i tu ništa nemožeš, jedino raskinut ugovor

kruskar kaže...

Ja sam 100metara,i kaže veza vam je izvrsna da nemože bit izvrsnija,samo ta 2 max tva prave problem,i kad smo htjeli 1 isključit oni su rekli da ako isključimo odmah ostajemo bez neta.

ma puni su g*vana...samo pismeno i žali se svaki dan

otkud bi sad maxtv imao veze s internetom? da mi je samo znat koji je to debil rekao

14 godina

užasno me živcira ta brzina jer stalno skidam neke filmove i igrice a skida mi se grooooooooooooo... 
nazvat cu ih sutra da vidim u cem je problem!{#} 

Ne!
14 godina
XXX-Man kaže...
makaown kaže...

zovi, žali se pismeno...

postoji velika mogućnost da ti nemogu zbog loših parica ili prevelike udaljenosti povećat brzinu i tu ništa nemožeš, jedino raskinut ugovor

kruskar kaže...

ma puni su g*vana...samo pismeno i žali se svaki dan

otkud bi sad maxtv imao veze s internetom? da mi je samo znat koji je to debil rekao

Preziva se Matković ime mu neznam,on radi na Čepin,Ivanovac,Antunovac,Ernestinovo,Laslovo i ostala sela.

PM radi.
13 godina
neaktivan
Loša brzina interneta

Ja ti preporućam da kad ti istekne ugovor za 24 mjeseca pređi na neku drugu mrežu, kao što je Iskon(ako ti treba ovkva TV), ili Optima itd.(ako ti treba Internet). Ja imam Iskon sa brzinom download od 3.5 mbps i upload od nekih 0.54 mbps, TV i telefon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
VALVE kaže...

Ja ti preporućam da kad ti istekne ugovor za 24 mjeseca pređi na neku drugu mrežu, kao što je Iskon(ako ti treba ovkva TV), ili Optima itd.(ako ti treba Internet). Ja imam Iskon sa brzinom download od 3.5 mbps i upload od nekih 0.54 mbps, TV i telefon.

Treba mi TV(u dnevnom) telefon i net,za sobu ću sad uzet lcd neki od 32" s dvb-t i stavit si dig. satelicku i igrat se otkodiranjima kanala.

Strašno šta nam rade.

PM radi.
17 godina
neaktivan
Loša brzina interneta

T-Com ne priznaje Speedtest.net rezultate nego samo ovo.

T-Com vam nije dužan isporučit 4mbita već onu najveću moguću s obzirom na propusnost i vaš paket brzine (možeš platit i 8mbita a dobit 5).

Ovakve teme su prožvakane masu puta.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
15 godina

kruskar kaže...

VALVE kaže...

Treba mi TV(u dnevnom) telefon i net,za sobu ću sad uzet lcd neki od 32" s dvb-t i stavit si dig. satelicku i igrat se otkodiranjima kanala.

Strašno šta nam rade.

Inače koliko mi je poznato nisu još probili novo kodiranje za satelite. Ako hočeš uzmi si digi tv za 45 kn mjesečno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice