Konekcija preko Remote Desktop-a

poruka: 7
|
čitano: 2.959
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

E ovako imam sljedeći problem...ako se želim konektirati na nako računalo preko remote desktop-a to mi sve radi ok dok je modem u bridge načinu rada, ali kada ga prebacim u router-ski više ne želi da se konektira na bilo koje drugo računalo (preko neta ne u lokalnoj mreži, u lan-u radi)...u kući imam više računala koja su spojena na taj modem preko kojega idu na net...pa mi bridge kako način konektiranja sa modemom ne odgovara jer tako mi može samo jedan računar biti na netu "istovremeno"... jel zna netko neko riješenje da proradi preko routerskog načina...?
Znam da ima drugih zamjenskih programa za remote desktop...ali ni to mi također ne odrovara...treba mi baš preko njega...!?
Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ima li kakvih ideja, nije moguće da nitko do sada nije sa tim imao problema...?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konekcija preko Remote Desktop-a

Jesi forwardirao port prema tom kompu?

17 godina
vani kaže...

Jep port, mislim da je 3389, ali nisam siguran. Probaj s nekim drugim alatom tipa vnc ili teamviewer ako ti neće raditi sa RDC-om
AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
16 godina
neaktivan
autorov komentar
vani kaže...

Dugo me nije bilo sorry...tek sam se dočepao kompa....kako da forwardiram taj port...to uradim na modemu ili...?
17 godina
prihvaćeno rješenje

E da... RDP ti vidi IP rutera, ne tvog kompa. Pokusaj preko DynDnsa postavit svoj komp da ima nekakvo ime, morat ces forvardat port.

A mozes skinut i TeamViewer koji je besplatan i vrhunski radi posao bez ikakvog kemijanja, forwardanja i neznam ni ja cega... Imas samo zapamtit ID klijenta i pass i to je to :)

Topla preporuka.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Hvala na savjetima....ipak je znači dolje da se okanem remote desktopa....jer ima "previse komplikacija...  Prihvaćam sr znači TeamViewer-a i gotovo...
Hvala...!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice