Kako dobit IP od dhcp

poruka: 5
|
čitano: 3.094
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako dobit IP od dhcp

Evo ovako imam bežični USB adpater canyon CN-WF518.Kad se spojim na prijatelja piše da je spojen ali interneta ni utorrenta nema.

Onda podesim da mi IP adresu nađe sam(LINK) ali on čitav dan traži adresu i na kraju je ne nađe.E sad meni je prijtelj nekako uspijo podesit ali sam resetiro kompter jer mi je igra trokala.I pisalo mi je adresa dodjeljena od dhcp(LINK).E sad :Pitanje je:Kako dobit tu IP adresu do dhcp

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako dobit IP od dhcp

Ajmo ljudi žuri mi se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kako dobit IP od dhcp

da li ti je dobivena adresa pocinje sa 169.254.xxx.xxx?

to ti je tzv. APIPA, tj. IP adresa iz podrucja koje je Microsoft zakupio i koju automatski dobijes ukoliko ne mozes dobiti IP od DHCP servera.

moja preporuka je da si stavis rucno IP adresu, jer ces bez razloga utrositi vrijeme na istrazivanje uzroka ne dobijanja adrese od DHCP servera.

neka ti prijatelj kaze koju od ima adresu, a ti stavi prvu slijedecu, zatim neka ti kaze dns server i gateway (adresa adsl rutera).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako dobit IP od dhcp

Evo ima novi problem možda preteći ovom gore^^^.

Evo linka.

Mreža na kojem se ja spajam je WPA2,a meni automatski stavlja na WPA2-PSK.

E kako sad treba da se ne vraća na WPA2-PSK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako dobit IP od dhcp
sasa kaže...

da li ti je dobivena adresa pocinje sa 169.254.xxx.xxx?

to ti je tzv. APIPA, tj. IP adresa iz podrucja koje je Microsoft zakupio i koju automatski dobijes ukoliko ne mozes dobiti IP od DHCP servera.

moja preporuka je da si stavis rucno IP adresu, jer ces bez razloga utrositi vrijeme na istrazivanje uzroka ne dobijanja adrese od DHCP servera.

neka ti prijatelj kaze koju od ima adresu, a ti stavi prvu slijedecu, zatim neka ti kaze dns server i gateway (adresa adsl rutera).

E probo sam to ali neće,dao mi je šifru IP adresu gateway DNS submit mask sve upišem ali nema interneta nakon toga

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice