Internet mi uspori nakon uklučenja laptopa na

poruka: 7
|
čitano: 2.295
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Internet uspori nakon uključenja laptopa

Pozdrav ekipa.

evo ovako, problem je sljedeći, imam u stanu iskon internet na čiji se router spajaju još 3 računala...moje (stolno), cimer ima isto stolno, a drugi cimer ima laptop.

Stvar je sljedeća...dok laptop ili drugi komp nije uključen, meni je internet OK, nema laga, upload je ok...ma sve pet..što kužim jer samo ja vučem podatke.

Problem je kada se cimer nakači na router sa laptopom...meni moj komp postaje neupotrebljiv...video na youtubu od 4min nije u stanju pokrenut, dok on recimo piči video na 720p :(

Ista stvar je kada laptop ne radi ništa, dakle samo je priključen na mrežu...toliko opterečuje router da je to za poluditi.

Moje računalo ima bežičnu karticu sa serijskom antenicom koja je malo dulja od kažiprsta lol...

Drugi cimer ima isto stolno računalo ali ima antenu malo žešću pa sam primjetio kada laptop nije uključen dešava se ista stvar zbog tog drugog računala na mreži.

U čemu je fora? ...da napomenem da mi je ovo novo računalo..na starom se dešavala ista situacija.

Da li moja antena nije dovoljno jaka ili je nešto drugo problem...možda imaju viruse koji u pozadini opterečuju promet..ne znam...

Eto nadam se da netko zna šta napravit jer ja više nemam ideja... :(

lp

:: I got you in my sight
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 14:06 (Aceo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Normalno da će ti bit spor do bola kad ti cimer gleda HD video na YouTubeu. On cucla sav bandwith.

Vukovar 18.11.1991 - 18.11.2011

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Internet mi uspori nakon uklučenja laptopa na

Između ostalog da..ali problem je što i kada ništa ne radi na netu opet ista stvar

14 godina
a nedaj im da se spoje na ruter
Ne mogu se nis sjetit!!!
14 godina
vidi koliku ti ima upload i download komp
Ne mogu se nis sjetit!!!
16 godina
neaktivan

dl je blizu 4 mbit a ul blizu 0.5mbit, što je očekivana brzina.

evo cimer sad došao sa faksa i čim je laptop bootirao i spojio se, nije ni otišao na internet meni je veza pukla (!) što večinom uvijek i napravi, te se spoji nakon desetak sekundi

i onda od interneta imam vrlo malo koristi iako je spojen, da se razumijemo radi on ali recimo bug.hr loadira jako dugo :(

0 0 hvala 0
14 godina
bug.hr je "teska" stranica vidi kako brzo google otvara
Ne mogu se nis sjetit!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice