Na poslu se povezujemo na internet svatko sa svojim korisnickim imenom i lozinkom. Razlog tomu je dnevno ogranicenje interenta na 2 sata. E sad skuzili smo da ako napraivmo vise puta login logout (cca 10 -15 puta jako brzo jedno za drugim) da kompjtuer ostane na internetu sljedeca 24 sata. Problem je u tome sta se to naravno vidi na serveru i onda prigovori itd itd... e sada pokusavam nac nacin kako napraviti da se opet ima cijelo vrijeme internet a da nije ovim nacinom. Netko ima neki savijet ? Od kud krenuti itd...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tele2, neki stik, podijelite troskove i amen :)
Trenutno plovimo oko Nigerije tako da tele 2 stick bas ne vjerujem da ce radit i internet je preko satelita tako da neće ići. Firma placa takav internet za koristenje u slobodno vrijeme. 2 sata jer ocito je vise sve njima previše.
I da brodska mreza kao takva i server naravno je cijelo vrijeme na intenretu ali server na brodu je taj na koji se logiramo.
Isto sam pomorac i kompanija ce viditi sve, a satelitski internet je skup zato su ga i ogranicili na 2 sata dnevno. Vjeruj mi ne zelis da barbi dode mail iz kompanije da vidi sto se to dogada sa netom :)
Ma na svim brodovima svi to rade. Nikad nema pitanja i kompanija ne vidi jer se radi o loginu na server na brodu preko kojeg ide net a on je na netu stalno. Ovaj zajebava oko toga jer naravno da je sporije kad je vise njih spojeno pa ne moze pricat sa videopozivima zato i zajebava. Uostlaom on sam sebi napravi 10 profila pa da moze biti na netu koliko oce. Ugl vidim da je lakse malo svadat se sa barbom nego rijesit ovo na drugi nacin.