Internet ne radi - wireless router

poruka: 5
|
čitano: 6.099
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo ovako. Moj susjed ima wireless router koji je spojen na net. Na tu mrežu je spojen njegov kompjuter i preko nje ide na net.

Sad, pojavio se problem. Jednostavno je prestalo raditi. Ništa nije dirao, ali više ne može na net.

Sve radi uredno, spojen je na mrežu, signal je jak, ali kad otvori FF3 izbaci mu onaj error s savjetima.

Jel ima netko kakav prijedlog što učiniti?

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
17 godina

Hmm da to i mene zanima. imam laptop i modem/router, neki stariji simens od t-coma. pise mi da je spojen na wireless mrezu i signal je do kraja dobar. ali kad kliknem na internet explorer javlja mi onaj klasicni error ko da nije spojen na net.  kad ukljucim s kabelom sve radi pa mi bas nije jasno zasto je tako.  molim pomoć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

hm, hm... probajte ono osnovno: ugasiti router pričekati par sekundi i upaliti ga, možda popmogne. Probaj par puta tako.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Internet ne radi - wireless router

Jedino što se meni ikada dogodilo da je pristup internetu bez ikakvog razloga prestao raditi je update Zone Alarm-a prije nekih 2 mjeseca, pa ako koristite dotični program probajte ga ugasiti..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
RE: Internet ne radi - wireless router

Zna se desiti da kada su radovi na liniji, onda vam se username u postavkama routera izbriše. dodajte ga opet i sve će raditi kako treba (to govorim za slučajeve kada vam ne svijetli na routeru DSL lampica)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice