Firefox se ne spaja ne net?

poruka: 4
|
čitano: 2.580
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav

imam problem sa novim računalom (win 7) firefox i google talk se ne spajaju na internet.
u početku se firefox nije dao niti pokrenuti pa sam ga instalirao u safe modu...
a kasnije kada sam ga uspio instalirati ali neće se spojiti na net, niti ga mogu "normalno ugasiti"
pokušao sam urediti i proxi no niti to nije upalilo.
promjenio sam i usera i ništa.

stavio sam gore novi NOD 32 5.0. nešto* dosta je kompliciran no mislim da sam sve dobro napravio...

sad sam vido da niti google talk nemože na net ?

...dok explorer, skype i utorrent rade normalno   

ima tko neku ideju i što da dalje pokušam i gdi' da čačkam ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav

evo i ja imam slican problem. Imam max-adsl. Znaci ne otvara mi stranice u IE,Chrome-u i Mozilli, a skype i torrenti mi rade bez problema. WLan takoder radi i s laptopom i mobitelom mogu bez problema surfati netom. 

Jos jedna stvar koju sam primjetio u statusu rutera je ta da pod local network->DHCP Server pise Enabled (2 clients). Ne kuzim kako jer mi je samo jedan komp spojen mrezno na njega ili to stavi i laptop koji je spojen wirless?

Probao sam restartirati i ruter i pc, ali dalje opet ista stvar stvar.

Ugl. je zna netko u cemu bi to mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Firefox se ne spaja ne net?
telefon kaže...

Pozdrav

evo i ja imam slican problem. Imam max-adsl. Znaci ne otvara mi stranice u IE,Chrome-u i Mozilli, a skype i torrenti mi rade bez problema. WLan takoder radi i s laptopom i mobitelom mogu bez problema surfati netom. 

Jos jedna stvar koju sam primjetio u statusu rutera je ta da pod local network->DHCP Server pise Enabled (2 clients). Ne kuzim kako jer mi je samo jedan komp spojen mrezno na njega ili to stavi i laptop koji je spojen wirless?

Probao sam restartirati i ruter i pc, ali dalje opet ista stvar stvar.

Ugl. je zna netko u cemu bi to mogao biti problem?

meni to liči na probleme sa DNS serverima

stavi jedan DNS 8.8.8.8 - to je inače google, pa onda probaj

16 godina
neaktivan
Re: Firefox se ne spaja ne net?

Hvala na brzom odgovoru, no ipak sam sredio sad. Nasao sam na netu program winsockfix, on je obavio svoje restartirao pc i sad sve radi:)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice