E ovako molim za pomoć.Uzeo sam od t-com-a adsl i dobio zyxel router(zbog bežičnog prijenosa i dobio sam od d-linka usb wierless no nije to problem nego navodim samo koji je router)p-600 series.e sad ja imam računalo u sobi a drugo računalo je u dnevnom boravku.Problem nastaje kad ja skidam npr neki filmić a u isto vrijeme i brat pokušava da skine neki torrent ali to skidanje traje oko 30 sekundi i onda se pojavi na ikoni od utorrenta natpis u oblačiću: "file:taj torent i taj,acess is denied a ista stvar piše i na status stupcu u Utorrentu.E sad ako mi netko može reć dali dva kompa spojena preko routera na internet mogu istovremeno skidat fajlove pa je problem u postavkama ili routera ili uTorrenta ili to nije moguće(iako sumljam u to)ali jednostavno nije u mojoj sposobnosti da to riješim pa molim pomoć da me riješite glavobolje.Ako mi netko može natuknut što bi to trebalo promjenit u nekim postavkama ili takvo što.E da napomenem još da sam napravio ip adresu statiču naravno i otvorio portove na oba računala...unaprijed hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore