Čudan internet problem

poruka: 6
|
čitano: 2.584
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Čudan internet problem
pitanje

Ovako stoje stvari:

sve je bilo uredu do prije tjedan dana. upalim wow ping 4000 (prije avg. mi je bio 100) i to konstanto.  Internet explorer malo ucita stranice malo ne a malo se ruši

skidam mirrors edge, bezbroj seedera a avg. brzina 3,2 kbps :/. E sad, ovo je čudno: upalim speedtest.net brzina 1 mbit(znaci sve po starom) i kad skido Vuze sa stranice njegove

brzina je bila 200 kbps i probo sam s njim skidat mirrors edge kad ono opet max brzina 5 kbps. :////////

ajmo ljudi pomagajte dok mi nije isteko prepaid!!! :D

imam t-com max-adsl i "1 mbit speed"

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 22:07 (SPAWNK4MPER ti mama).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čudan!?!?

Sinko, jedini savjet koji ti mogu ponuditi je: OSTAVI SE IGRICA I IDI UČITI! Hrvatski ti je na razini učenika koji jedva prolazi niže razrede osnovne... I, čim naučiš nešto o gramatici i pravopisu, malo si zguglaj osnove korištenja torrent klijenata s naglaskom na download/upload, te public/private razlike. Ako skidaš s public trackera (vjerujem da je tak), nije ni čudno da je za novu novcatu igru brzina tak mala. Upload si (vjerujem) nisi limitiral, tak da je sasvim normalno da ti smeta za igranje tog WoW-a, jer uploadaš na public maksimalno. Ako već postavljaš pitanja i misliš da imaš problem, onda malo detaljnije opisuj o čemu se radi, ovak je teško uopće pročitati kaj ti uopće tražiš, a kamoli znati točno kaj se događa na tvom kompu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Čudan internet problem

Ping moze biti tako veliki ako u isto vrijeme skidas nesto i igras online. Nije bas dobra kombinacija za online gaming.

A jesi li ti probao nesto drugo skidati pa da vidis razliku, odnosno usporedis?

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Čudan internet problem
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Ovako stoje stvari:

sve je bilo uredu do prije tjedan dana. upalim wow ping 4000 (prije avg. mi je bio 100) i to konstanto.  Internet explorer malo ucita stranice malo ne a malo se ruši

skidam mirrors edge, bezbroj seedera a avg. brzina 3,2 kbps :/. E sad, ovo je čudno: upalim speedtest.net brzina 1 mbit(znaci sve po starom) i kad skido Vuze sa stranice njegove

brzina je bila 200 kbps i probo sam s njim skidat mirrors edge kad ono opet max brzina 5 kbps. :////////

ajmo ljudi pomagajte dok mi nije isteko prepaid!!! :D

imam t-com max-adsl i "1 mbit speed"

T-com MAXADSL nema u ponudi 1Mbit brzinu, a to što se tiće torrenta, malo potraži na netu upute za upotrebu.
16 godina
protjeran
Čudan internet problem

mene sad uopće na ovom forumu nije htio staviti u moje teme niti ga ponovno učitati tek nakon 5 min.Zašto?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Čudan!?!?
autorov komentar
markbodin kaže...

Sinko, jedini savjet koji ti mogu ponuditi je: OSTAVI SE IGRICA I IDI UČITI! Hrvatski ti je na razini učenika koji jedva prolazi niže razrede osnovne... I, čim naučiš nešto o gramatici i pravopisu, malo si zguglaj osnove korištenja torrent klijenata s naglaskom na download/upload, te public/private razlike. Ako skidaš s public trackera (vjerujem da je tak), nije ni čudno da je za novu novcatu igru brzina tak mala. Upload si (vjerujem) nisi limitiral, tak da je sasvim normalno da ti smeta za igranje tog WoW-a, jer uploadaš na public maksimalno. Ako već postavljaš pitanja i misliš da imaš problem, onda malo detaljnije opisuj o čemu se radi, ovak je teško uopće pročitati kaj ti uopće tražiš, a kamoli znati točno kaj se događa na tvom kompu.

Sad će ti sinko reći par stvari:
1) Ako misliš da sam neki prištavi manijak koji cjeli dan igra wow i prolazi sa 2.0, varaš se. WoW ne igram više od 2 sata na dan.
2)Koliko ja znam na ovom forumu se ne ocjenjuje gramatika i pravopis, najvažnije je da se razumije u ćemu je problem.
3) Kad igram online igru, onda isključim torrente, toliko glup nisam.
4) Problem sam riješio sam, zvao sam t-com, kod njih je bila greška.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice