Bnet cable modem ip

poruka: 36
|
čitano: 25.940
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Bnet cable modem ip

Da ne otvaram novu temu bezveze, pitat ću ovdje.

U stanu imam stolno računalo i laptop spojene na internet (router), ništa drugo.

Zašto su onda na dolje priloženoj slici prikazane 3 ip adrese ? Jel mi netko krade signal ili ?

Router je od Bneta, Technicolor tc7200

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 18:35 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Bnet cable modem ip

To je samo DHCP lease neki, možda neka stara IP koju je koristio ili PC ili laptop. Ako ju ne možeš pingati (tu koja je "višak"), onda je vjerojatno to.

Je li ti WiFi zaštićen kako treba? Ugašen WPS, zaštita WPA2-PSK sa AESom?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

To je samo DHCP lease neki, možda neka stara IP koju je koristio ili PC ili laptop. Ako ju ne možeš pingati (tu koja je "višak"), onda je vjerojatno to.

Je li ti WiFi zaštićen kako treba? Ugašen WPS, zaštita WPA2-PSK sa AESom?

da, to je ipak bio samo lease.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 0:14 (AngryBird).
13 godina
neaktivan
Bnet cable modem ip

Može preporuka nekog best buy routera, a da će radit sa Bnet-ovim cable modem-om u bridge modu ? Samo da nije tp-link TL-WR840N jer navodno gubi konekciju kad je spojen sa modemom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mikrotik RB941-2ND (hAP lite). Nabava

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
neaktivan
Ima li netko iskusta sa spajanjem ASUS RT-N12 PLUS, N300 routera preko B-netovog Cisco? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice