AMIS torrent ''problem''

poruka: 6
|
čitano: 2.840
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
AMIS torrent ''problem''

Pozdrav svima

od jučer sam korisnik Amisove optike 100/100 (2 u 1 usluge), komp je bežično spojen na router (Eltek)  i Speedtest baca D/U - 87/90 Mbit/s, što je sasvim u redu. Ping je 2, WOT radi odlično, stream sa Youtubea je u redu, uglavnom sve je ok.

Problem se pojavljuje kod skidanja torrenta (uTorrent, BitTorrent), jer mi brzina u downloadu ne prelazi 2-3 Mbit/s, često se vrti oko 300-500 kbit/sec, a upload se kreće u vrijednosti 70 - 80 kbit/s!! - EDIT: torenti su ''zdravi'', probao sam desetak, sve je isto.

Zvao sam Amis, s njihove strane je sve ''otvoreno'', nema nikakvih ograničenja prema downloadu i uploadu torrenta kao takvih.

Torrent klijenti su dodani u Windows firewall, drugi ne koristim.

Antivirusa nemam osim Windows Defendera.

Klijent je podešen prema uputama s neta, uglavnom na B.Netu sve je radilo bez problema na 1,2 Mb/s (12 Mbit veza)

Ukoliko je netko voljan pomoći, možemo popodne preko Team Viewera a u međuvremenu je svaki savjet dobrodošao.

hvala

CB

DRUGI EDIT - pa sad mi je sinulo - WiFi kartica je USB 2.0!! Da nije do toga??

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 8:55 (CrnaBitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: AMIS torrent ''problem''
CrnaBitanga kaže...

U teoriji moguce, zbog hrpe malih paketa. S druge strane propusnost USB2.0 je ~400 Mbit/s, tako da ako je do WiFia onda je prije do "kvalitete" adaptera. Mozes za probu zakačiti se na kabel? Port forwarding upaljen/ugasen?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Jovanka kaže...
CrnaBitanga kaže...

U teoriji moguce, zbog hrpe malih paketa. S druge strane propusnost USB2.0 je ~400 Mbit/s, tako da ako je do WiFia onda je prije do "kvalitete" adaptera. Mozes za probu zakačiti se na kabel? Port forwarding upaljen/ugasen?

Svakako isprobavam kabel čim dodjem doma, ali kad u uTorrentu pokrenem Speed Test javlja mi da port nije forwardan!

13 godina

Da nisi na starom routeru imao upaljen port forward, a sada ga nisi podesio na novom ili mozda da je na starom routeru radio UPnP, a na novom mozda ne?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Jovanka kaže...

Da nisi na starom routeru imao upaljen port forward, a sada ga nisi podesio na novom ili mozda da je na starom routeru radio UPnP, a na novom mozda ne?

Na starom je sve radilo bez greške, a na ovom nisam gledao.

Da li bi ti bilo problem danas popodne spojiti se na moj komp preko Team Viewera i pogledati, ako se razumiješ u to?

11 godina
AMIS torrent ''problem''

probaj za početak wireless stavit u client mode tako da si samo ti spojen na njega.

tako ćeš znat dal je problem u njemu ili pc-u ili nečem drugome

US server keke013#2101
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice