Airlive wl-1700usb zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.862
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Airlive wl-1700usb na XP problem

Nabavio sam jučer dotični adapter. Instalacija prošla bez problema. Prikopčao dotični adapter i pokrenuo ga.

Uredno pronađe valjda sve postojeće mreže u susjedstvu ali ne i moju. Na kompu je XP SP3. Probao iskopčati i antivirus ali pomaka nema. Mrežu ne može naći niti preko Microsoft wireless configuration managera.

Drugi adapter "Aqprox 150" uredno radi.

Da li zna netko u čemu je problem?

Unaprijed zahvaljujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Airlive wl-1700usb na XP problem

..u tvojoj mreži, npr ako si uključio MAC filter ili stariji protokol, skrivanje SSIDa i sl. ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 15:09 (ihush).
16 godina
ihush kaže...

..u tvojoj mreži, npr ako si uključio MAC filter ili stariji protokol, skrivanje SSIDa i sl. ..

Ništa od toga. Našao sam  temu sa istim problemom no nažalost u njoj nije navedeno da li je problem riješen i na koji način pa ako autor teme može pomoći...

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-mrezni-problemi/problem-air-live-wl-1700usb-adapterom-/178802.aspx

16 godina

-onda ima staru (pogrešnu) postavku, obriši postojeću konekciju i kreiraj novu (efikasnije nego popravljati).. dovoljno je npr promijeniti wep-wap ili pass.. da se desi taj problem, tj u tom slučaju se mreža ne pojavljuje u popisu za connect jer ima pogrešan podatak.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
ihush kaže...

-onda ima staru (pogrešnu) postavku, obriši postojeću konekciju i kreiraj novu (efikasnije nego popravljati).. dovoljno je npr promijeniti wep-wap ili pass.. da se desi taj problem, tj u tom slučaju se mreža ne pojavljuje u popisu za connect jer ima pogrešan podatak.

Probao i to i nula bodova. Hvala na pomoći. Nažalost, morat ću vratiti adapter.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice