676 greška

poruka: 10
|
čitano: 4.174
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
676 greška

Pri spajanju na net mi se javlja 676 error. Imam adsl, t-comov. Kako to srediti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 676 greška

zovi 0800 - 9000

17 godina
neaktivan
676 greška

http://helpdesk.kent.edu/faq/Email/error%20676/

Ne znam dal će pomoći, našao na googlu. Ima još puno drugih stranica koje govore o tom erroru, samo upiši "error 676".

Inače, svugdje piše da se taj problem javlja kod modema, a ti imaš adsl... Čudno...

Rambo is watching you!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2008 22:21 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
676 greška

Probaj resetirati modem prije svega.

I ako zoveš help desk  pripremi se na pitanje imaš li virus na računalu :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Razmišljam si i možda je problem u driverima za mrežnu, prvom prilikom ću to reinstall, ako i dalje bude onda idu nove Winjoze gore...

Pozvani su T-comovci  i zamijenili ruter  ( Bila je Kasda sad je D-Linki ) no i dalje problemi....

Kad ovo probam javim se

17 godina
neaktivan
676 greška

Definitivno drajveri - komunikacija izmedju uredjaja i centrale

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
676 greška

Pokušaj pingati ruter (ping 192.168.1.1) ako dobiješ reply veza između kompa i adsl rutera je ok! Zatim se logiraj u ruter i stavi ga u rute mod da je konstantno spojen pa netriba svaki put pozivati konekciju (upute ćeš naći na netu ovisno koji ruter imaš)!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
676 greška

Pobriši tu konekciju i napravi novu.

Ponekad pomogne.

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

simehm kaže...

Pokušaj pingati ruter (ping 192.168.1.1) ako dobiješ reply veza između kompa i adsl rutera je ok! Zatim se logiraj u ruter i stavi ga u rute mod da je konstantno spojen pa netriba svaki put pozivati konekciju (upute ćeš naći na netu ovisno koji ruter imaš)!

U root mod neću stavljat jel treba biti u bridge modu....
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2008 19:25 (cozmika).
17 godina
676 greška

Taj isti problem sam imao i i ja. Uglavnom nazovi ljepo službu za korisnike i nadaj se da će ti se javiti neki skulirani tip, ne neki sav nadr....n. Reci mu koji ti je problem i da si već probao restartati ruter i ništa. Uglavnom sve ti sve svodi oko togada si otvoriš svoj Internet browser i u adresnu traku ukucaš 192.168.1.1 i te dalje vodi. Lako i sredi ti se problem.

Tako je bilo meni, samo što se IE nisam ni do sada tako riješio problem i dalje se preko IE ne mogu spojiti na net, nego se spajam preko Firefox-a. IE mi šteka prilikom otvaranja. Sreča da si imam i Firefox.

hcsc

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice