Pri spajanju na net mi se javlja 676 error. Imam adsl, t-comov. Kako to srediti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zovi 0800 - 9000
http://helpdesk.kent.edu/faq/Email/error%20676/
Ne znam dal će pomoći, našao na googlu. Ima još puno drugih stranica koje govore o tom erroru, samo upiši "error 676".
Inače, svugdje piše da se taj problem javlja kod modema, a ti imaš adsl... Čudno...
Probaj resetirati modem prije svega.
I ako zoveš help desk pripremi se na pitanje imaš li virus na računalu :)
Razmišljam si i možda je problem u driverima za mrežnu, prvom prilikom ću to reinstall, ako i dalje bude onda idu nove Winjoze gore...
Pozvani su T-comovci i zamijenili ruter ( Bila je Kasda sad je D-Linki ) no i dalje problemi....
Kad ovo probam javim se
Definitivno drajveri - komunikacija izmedju uredjaja i centrale
Pokušaj pingati ruter (ping 192.168.1.1) ako dobiješ reply veza između kompa i adsl rutera je ok! Zatim se logiraj u ruter i stavi ga u rute mod da je konstantno spojen pa netriba svaki put pozivati konekciju (upute ćeš naći na netu ovisno koji ruter imaš)!
Pobriši tu konekciju i napravi novu.
Ponekad pomogne.
Pozdrav
Pokušaj pingati ruter (ping 192.168.1.1) ako dobiješ reply veza između kompa i adsl rutera je ok! Zatim se logiraj u ruter i stavi ga u rute mod da je konstantno spojen pa netriba svaki put pozivati konekciju (upute ćeš naći na netu ovisno koji ruter imaš)!
Taj isti problem sam imao i i ja. Uglavnom nazovi ljepo službu za korisnike i nadaj se da će ti se javiti neki skulirani tip, ne neki sav nadr....n. Reci mu koji ti je problem i da si već probao restartati ruter i ništa. Uglavnom sve ti sve svodi oko togada si otvoriš svoj Internet browser i u adresnu traku ukucaš 192.168.1.1 i te dalje vodi. Lako i sredi ti se problem.
Tako je bilo meni, samo što se IE nisam ni do sada tako riješio problem i dalje se preko IE ne mogu spojiti na net, nego se spajam preko Firefox-a. IE mi šteka prilikom otvaranja. Sreča da si imam i Firefox.