Pitanje pomoć komp star 3 dana sve noramlno radilo odjednom sve se zmrzlo od tada slika u crtama dali je to grafiče prijedlozi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da fora je kaj pola toga ne vidim od kad se to dogodilo nemrem ni bootat windowse samo se restartaju tako da od drivera ništa mogu nekako jedva probat na novo windowse reinstalirati ali ne kužim staro tri dana zakaj se to događa već...:)
Jedino kaj mi još pada na pamet da nisam neko smeće od torrenta skinuo....ziher si da nemre bit do monitora....
Ne, nego pravac je isprobaj u drugi komp da ne ispadnes budala na servisu.
Morat ču nema mi druge ali ono lud sam aaaaaaaaaaa jebi links uvijek tamo kupim pokvareno....
Nemugu je stavljat u drugi kom jer je naljepnica gore pa da ne gubim bzvz garanciju samo kaže ono da nije do monitora...
Morat ču nema mi druge ali ono lud sam aaaaaaaaaaa jebi links uvijek tamo kupim pokvareno....
Onda si hebene srece, zato postoji garancija.
a da nemam mi druge još čekam da se windowsi bootaj ali mislim da neče bit sreće:(
Probaj ući u safe mode,ako već nisi,deinstaliraj drivere,skini 11.9 ne beta.
moras spojiti oba 6-pinska konektora
ako imaš samo 1 iz napajanja onda kupi adapter molex na 6-pinski
e ljudi kak ste vi spojili napajanje na svoju graficku? kazu da je jedan 6 pinski na napajanju dovoljan tak imam ja spojeno...al primjetio sam da mi viri jos jedan 2 pinski...pa jel smijem to ukopcat kraj ovoga ?
bumpp
Taj mali odvojivi 2-pinski ti sluzi ak grafa treba 8-pinsko napajanje ! Tebi treba 2 x 6-pinski zato odkopcaj taj mali 2-pinski jer ti netreba !