Wireless kartica - nova i jaca

poruka: 4
|
čitano: 765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Wireless kartica - nova i jaca

Pozdrav!

Ne mogu naci dobru temu na forumu pa sam napravio novu pa da vas pitam...

Trebao bih neku jacu wifi karticu od ove: AirLive WT-2000PCI

Ova kartica mi preslabo lovi signal jer mi od racunala do rutera ima 2 zida debela otprilike 30-ak centimetara i signal je poceo opadati, prije je radilo jos i relativno brzo, a sada vise nikako...

Htio bih vas zamoliti ako bi mi mogli mozda poslati link gdje mogu naruciti online, budzet je 200kn... HVALA!

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Wireless kartica - nova i jaca

Zar ti se ne isplati uzeti još jedan routher is podesti ga u repeat mode? Nije li ti jeftinije? A uz to imašjoš i wirless antenu...

Let it be
13 godina

Neznam kako i zasto... Ja sam samo pitao za neku jacu i bolju wireless karticu od ove jer smatram da mi samo to treba... ovu sam platio 89kn, sad mogu do 200kn kupit neku bolju, jacu pa zato molim da mi netko tu pomogne...

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 22:25 (acmilan2).
12 godina

Proizvođači se drže propisanog standarda od 100mW iako ima iznimki pa se nađu i jače, samo nije to jedini problem, to je kao mala radio-stanica, ima predajnik i prijemnik, a jača snaga vjerovatno neće ništa riješiti jer susjedstvo oko nas je puno Wi-Fi uređaja koji smetaju prijemniku da primi tvoj signal kvalitetno. Bolje je riješenje bolja antena  koje donosi poboljšanja i u prijemu i u odašiljanju signala, ovisno o pojačanju, usmjerenju , položaju antene itd.

Neznam jesi li zaboravio na mogućnost postavljanja mrežnog kabla umjesto Wi-Fi .

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice