pozdrav svima . evo frend mi donio ima par dana komp da mu dignem nove windowse i osposobim za rad.. naravno sve sam rastavio ispuhao i vratio kako je bilo formatirao disk, instalirao novi sustav potrebne programe za rad itd.. nije bio puno u upotrebi mozda par sati (samo internet). Kad sam ga upalio pojavio se problem :Windows could not start because of a computer
disk hardware configuration problem.
Could not read from the selected boot disk.
Check boot path and disk hardware.
Please check the Windows documentation about
hardware disk configuration and your hardware
reference manuals for additional information.
ajde sta cu guglao malo i vidim sta trebam, ubacio cd od windowsa dodje mi screen press any key to install, opalim po enteru ili bilo kojoj drugoj tipki ekran se zacrni i ovo se opet pokaze..( hard je neki pata od 60 gb. ) i sad ja usao u bios i disable-a hdd i opet pokrenem instalaciju i sve normalno formatiram hard disk i ide sad prijenos podataka itd.. i kad se to zavrsi restartam pc udjem u bios enable hdd i kad pokusam opet da instaliram pojavi mi se ista greska.. mislim da nije do hdd jer ga prepoznaje bios i sve je uredu a njim.. komp je neka stara kanzta koja bi frendu sluzila samo za internet.. p4 2.4 ghz, 1 gb ram, ati radeon 9200 se.. molim pomoc u sto kracem roku