Ovako imam pc na kojem mi windows xp normalno radi,a kada stavim Windows 7 sam se restartira nakon nekoga duzega rada,ili kada pokrenem neku igricu mozda krenem igrati 2-3 min i on se restartira.
Nosio sam ga na servis i oni su rekli da je HDD ostecen i da ga promjenim i trebalo bi raditi i kupim ja novi od 500GB i sve isto se desava..
Temperatura je idealna graficke za vrijeme rada krece se od 33 do 34 , a kada igram igrice krece se od 38-40 stupnjeva..
Ako je netko imao isti problem i rjesio ga molio bi vas da mi objasnite..
Evo vam i slika racunala performance njegove na slici :
http://www.zaslike.com/files/ulo39ioq2lqmk7fp9frs.jpg
Hitno pomoc .....
PS. moderatori ako sam pogrjesio pdf za ovu moju temu izvinite jer mi je ovo prvi put da koristim vas forum.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja je temp procesora?
- Prvo instaliraj win 7(X17-24394.iso, snimi na brzini 4x na DVD), nema smisla da se "igramo" sa XPom,
kad na njemu sve radi.
- Instaliraj HWmonitor i Prime95, pokreni HWmonitor, pusti ga neka radi u pozadini, pokreni Prime95 (tutorijal),
pusti ga neka radi cca. 10 minuta, paralelno prati temp. s HWmonitor, ako temp. prijeđu 85*C, zaustavi ga prije,
ako ne, onda neka radi 10 min, stavi sliku iz HWmonitora na forum (print screen).
- Napravi dijagnostiku RAM memorije, tutorijal.
- Napiši koje napajanje, matičnu ploču imaš (otvori kućište i pogledaj, usput očisti prašinu ako je ima).
Temperatura je idealna 30-33 , procsor 28-30
- Ajde baci ti meni sliku toga napajanja, ovo što si naveo ne govori ništa.
- Kad se računalo resetira pod win 7, jel se pokaže plavi ekran?
- Sa Xpom bavit se nema smisla, jesi snimio win 7 natrag?
- Ako nisi snimio win 7, snimi ga, link sam ti dao, samo snimi teamviewer na njega, drivere nemoj skidati nikakve,
meni na PM pošalji ID i PASS koji teamviewer pokaže, onda ti ja budem to sve pogledao.
budem sutra sve to rjesio kad kupim cd danas nisam cda imao praznoga..
da kad mi je restartao sam pokaze plavi ekran i nes pise al ne mogu procitat jer ima dosta toga..
sutra cu snimit win7 pa cu ti dati id i pas teama pa vidi sta je..
hvala ti na suradnji.
Pokušaj reinstalirati Intel Smart Connect software. U Event Viewer pogledaj da li javlja koju kritičnu grešku googlaj kako se otklanja ta greška kroz registry ili na drugi način.
desilo se i meni
pa sam skinuo oba poklopca sa kompa da ima bolji protok zraka i da mi stalno hladi kompjutor
- Ajde baci ti meni sliku toga napajanja, ovo što si naveo ne govori ništa.
- Kad se računalo resetira pod win 7, jel se pokaže plavi ekran?
- Sa Xpom bavit se nema smisla, jesi snimio win 7 natrag?
- Ako nisi snimio win 7, snimi ga, link sam ti dao, samo snimi teamviewer na njega, drivere nemoj skidati nikakve,
meni na PM pošalji ID i PASS koji teamviewer pokaže, onda ti ja budem to sve pogledao.
Evo ga trenutno mi se instaliraje win7 pa ako ces biti tu javi mi se da ti posaljem pass teama da udjes i vidis ti to sve.