Dobar dan moje ime je toni i imam problema sa svojim laptopom. Kada ga upalim boota se normalno, no kada dođem na screen sa starting Windows samo mi ostane na tom screenu, pa neznam sto uciniti. Jako bi mi pomogao neki savjet daga ne saljem bezveze na servis. Koristim Windows 7 tako da se nadam da ce te mi pomoci. Hvala puno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.. tapkaj po F8 dok se pali.. i pokušaj u safemodu.. ako radi možda nije kvar.
-drugi način, boot s nekog live medija npr hirens-miniPE (win) ili neka linux distribucija (naravno, prvo moraš skinuti-kreriati boot medij npr USB..). Tad ubaciš i bootaš s tog medija, vidiš što radi.
.. ako je problem isti, tad imaš kvar npr na disku, ako radi tad je možda soft uzrok, loš driver, malware, zbrljavljen sys, update koji je zapeo.. bezbroj uzroka. Ovisno kako se to desilo, što je posljednje radilo OK.,, možda npr rollback ili reinstall.. pa do clean installa win. Ako sam ne otkriješ uzrok, ne možeš ni popraviti.. ako je kvar, tad jako malo možeš sam na laptopu (i bez iskustva..). Pdo garancijum u servis, van garancije kvarovi su nesiplativi osim npr diska.. kupiš-ubaciš..