instaliram window 7 na Acer One d250...
instalacija kreče i završi dobro i kaže mi da nakon restarta instalacija kreče dalje... ali nakon restarta mi ponavlja instalaciju i opet mi ulazi u isti INSTAL SETUP koji sam obavio...
pomozite!!
instaliram window 7 na Acer One d250...
instalacija kreče i završi dobro i kaže mi da nakon restarta instalacija kreče dalje... ali nakon restarta mi ponavlja instalaciju i opet mi ulazi u isti INSTAL SETUP koji sam obavio...
pomozite!!
ovako imam problem sa instalacijom windowsa 7....... ubacim cd od instalacije i ucitava sve dok nebude screen da odaberem na koji disk da instaliram.......
na kraju ima samo jedan disk prikazan od 300gb a moj hdd je 600gb PLSSSSSSSSSSSSSS POMOCCCCCCC!!!!!!!!!
Zdravo društvo. Imam problem sa svojim kompom. Naime na njemu je bio instaliran WinXP i odnedavno je počeo da se restartuje kada dođe do WindowsXP loga, ono kad se dižu windowsi. Mislio sam, haj baš me briga, staviću Win7, jer može hardverski da je podrži, a onda mi se javio drugi problem, nije želio da mi učita instalacioni DVD. Uradio sam sve što treba, jer mi nije prvi put da instaliram windowse, a i nije do CD-a jer sam ga i prije neki dan koristio za laptop. Dakle kada namjestim da mi boota optički prvo, on samo izbaci onu crticu koja titka i titka sve vrijeme. Potom sam pokušavao da preko F8 izaberem da mi automatski bota optički, pa opet nije htjelo. Resetovao sam BIOS, očistio CMOS, ali ništa nije pomoglo. Imate li neki prijedlog ?