Windows 7 BSOD problem

poruka: 36
|
čitano: 13.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Windows 7 BSOD problem

-znači nešto malo, ali neku funkciju kao EFI bios, koristi novi OS, također ostale postavke u vezi. Pošto su driveri direktno odgovorni ta vraćanje iz 'usnulog' Namigiva stanja, vrlo često je tu problem.

-Nakraju, sve se može ( i hoće) pokvariti, tako da ono što je bilo ispravno.. ne može vječno vrijediti.

Moja prognoza, 94% da je rješenje u driveru, 5% kvar, 1% ... -statistička greška.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

-znači nešto malo, ali neku funkciju kao EFI bios, koristi novi OS, također ostale postavke u vezi. Pošto su driveri direktno odgovorni ta vraćanje iz 'usnulog' Namigiva stanja, vrlo često je tu problem.

-Nakraju, sve se može ( i hoće) pokvariti, tako da ono što je bilo ispravno.. ne može vječno vrijediti.

Moja prognoza, 94% da je rješenje u driveru, 5% kvar, 1% ... -statistička greška.

Driveri čega?

win 7 odmah sam pokupi drivere, ako se ne varam. probao sam čak i mijenjati driver od grafičke... nije pomoglo.

16 godina

seven, pokupi samo certificirane drivere.. to je tek manji dio. Primarna briga MSa je naplata svog proizvoda, svaki proizvođač se treba brinuti o svojoj obavezi (driver), također i korisnik računala, bar na nivou vlasnika pasa ili automobila. Ako znaš dovoljno, možeš sam srediti PC, u suprotnom treba netko iskusniji, kao i za sve ostale poslove (kuhar, doktor, mehaničar... nije samo 'next'..)

-Ali, pošto vjerojatno nisam u pravu (niti vidovit), ostaje mogućnost 'neobjašnjivog uzroka' problema. Ili nešto 'treće'. NamigivaNevinašce

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
protjeran
Windows 7 BSOD problem

OK, nakon otprilike sat vremena igre Fallout-a New Vegas odjednom BSOD, prvi put otkako imam windows 7 a to je vec dvije godine, nakon hard reseta dobijem ovu poruku:

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Locale ID: 1050

Additional information about the problem:

BCCode: 50

BCP1: FFFFFFFFFFFFFFF8

BCP2: 0000000000000001

BCP3: FFFFF80002A7C6C6

BCP4: 0000000000000000

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\030812-14062-01.dmp

C:\Users\Valentino\AppData\Local\Temp\WER-36140-0.sysdata.xml

Tko zna u čemu je problem ? ? ?

like a boss
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 7 BSOD problem
pozdrav... da li mi je pametno raditi reinstall windows jer sam prije nekih 2 mjeseca izbrisao nešto važno s windowsa i sve je otišlo kvragu???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 7 BSOD problem

kao što vidite radi se o BSOD ekranu..imam u par zadnjih dana da tokom igranja prvo zvuk počne štopati, a onda sve stane..koliko vremena prođe od početka igranja do toga nezz pošto mi se desi nekad odmah nakon 10min, a nekad se može desiti i nakon 1h igranja..nakon tog štopanja može se desiti ovo:
1.) da za nekih 2-3min dođe sebi, ali nije to to..poslije toga je komp užasno spor..i ne mogu ništa radit narednih "bubam" 30min jer je spor..a nakon toga mi se desi da u notification area-i piše da nisu priključeni audio uređaji..tako nešto..pa ga moram restartovati da bi došao na "normalnu brzinu", ali postoji i tu problem jer poslije restarta ne mogu da podignem sistema izbaca mi poruku: an error occured: press ctrl+alt+del to restart computer
ali i nakon toga tipkanja ctrl+alt+del ništa opet..jedino uspijeva dignuti sistem kada se komp mora sam restartovati zbog nekog update-a ili slično..
2.) drugi slučaj je da se pojavi BSOD..i dešava se u zadnje vrijeme da uopšte ne završi slanja file-ova u crash dump jer se sam restartuje nakon što izbaci neka slova ispod onoga što se puni za crash dump..u zadnje dva puta mi je izbacilo da je problem mcupdate.dll i win32k.sys..poslije ovoga u oba slučaja moram izgasit komp iz struje pa ga ponovo upalit..molim vas za pomoć..komp mi je relativno nov, kupljen u Sarajevu u ComTrade shopu..na kućištu je njihov logo pa je valjda kao nešto njihovo..kupljen znači prošle godine u 10 mjesecu..prije 15 dana počeo izbacivati ove probleme i to samo u igricama..evo konf kompa:

Win7
2GB RAM-a DDR3
Intel pentium dual core E5700 3,00GHz
ATI Radeon Saphire 6450HD 1GB DDR3
HDD 500 GB

temp su onako u radu na netu i ostalo dobre..sve je oko 30-40 stepeni osim GPU dioda koje budu oko 50 C...u vrijeme igranja sve se povisi otprilike za 10-15C osim GPU dioda koje odu na 90C..za ovo 10-15C nezz tačno ali ja mislim da je tako otprilike..molim vas za pomoć jer me ovo veoma ljuti..ne mogu da lijepo igram u poslijednje vrijeme..pogotovo sad kad igram "World of Tanks"..kad se treba razvijati 

mislio sam da mi nije do WoT i neta, ali meni se čini da nije..molim vas za pomoć..ako treba za analizirati upload-ovat ću crash file-ove od prije nekih 10 dana..nisam radio memtest jer nikad nisam ono onako nešto radio u bios-u pa sam odustao..jučer očistio malo hladnjak, radio provjeru HDD-a sa HD tune-om i nije našlo nikakvih bad sectora..molim pomoć :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice