Win7 Copy Help

poruka: 8
|
čitano: 1.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Win7 Copy Help

ZzZz svima. Ja imam Win7 ultimate 4,7 32-bit ali KOPIJA!. Naime instalorao sam win 7 ajmo rec prije nekih godinu dana 10 mjeseci tu negdi i sada kad sam ga instalo i sljedecih 4-5 mjeseca je sve super bilo ali kasnije mi su se poceli pokazivati problemi. Posto imam Win7 COPY nesmijem updatetati nikakve grafcike net i te svastarije. I jednog dana se update ukljucio sam od sebe (koji k sam od sebe?) i updatelo se grafa i neke gluposti. Poslje updatea dan poslje odjednom kad sam upalio komp bio mi je crn ekran sve onak normalno ikone i to ali crn ekran pozadina i ja metno neku sliku i apply i izaso i onda je bila slika ta i odem na net na 15-20 min i kad se skinem s neta opet ono grafa crna pozadina. I naime prije sam mogao igrati dosta igara na grafickim detaljima med-high sada moram na low i superlow da ne bi stekalo!!! npr: igrao sam prije cod4 i sve je bilo sup grafa medium-high sve supp cfg sve je ok ali sada mi steka jednostavno i na ostalim igrama, i jedan mi lik reko iz skole da on ima win7 isto copiju i rejsio je problem da mu ne steka i crn pozadina itd. i kaze da moram skinut neki win7 loader tak nes pa trebam pomoc oko toga svega da mogu opet igrat igre nbez stekanja PLEASE HELP!

Igor Dasović

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win7 Copy Help

meni je isto to sve bilo samo sto mi se poceo restartat sam od sebe svaka 2 sata ja sam rjesio tako da sam promjenio datum na 1.1. 2010.

PC 4 EVER!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Win7 Copy Help

I sam znaš da je problem u tome što ti Windowsi nisu originalni i jedino riješenje koje ti na ovom forumu mogu preporučiti je da kupiš originalne Windowse.

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

I sam znaš da je problem u tome što ti Windowsi nisu originalni i jedino riješenje koje ti na ovom forumu mogu preporučiti je da kupiš originalne Windowse.

tocno to....Namigiva

PS: jel ti windows uopce aktiviran....ak nije pod hitno ga aktiviraj a ak ni to ne pomaze napravi reinstall windowsa....i sam si reko da ga imas oko godinu dana vec....

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan

Života ti, izgleda da ti ni tipkovnica ne radi kako treba...

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
Win7 Copy Help

Sta ga zezate.... Ja imam kopiju win 7 32 bitni i radi mi sve ,česti updejtovi , programi i sve je stabilno..... tj. imam piratski.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Sta ga zezate.... Ja imam kopiju win 7 32 bitni i radi mi sve ,česti updejtovi , programi i sve je stabilno..... tj. imam piratski.

E treba znat'. Možemo mu samo savjetovati da progugla po drugim forumima.

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina

ili mu ja mogu dat link u poruci da skine? jednostavno..

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 13:47 (jukiii).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice