Usporen rad računala

poruka: 9
|
čitano: 3.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Usporen rad računala

Ako može pomoć,već dugo vremena računar mi "povremeno" uspori...jedno vrijeme radi normalno a onda odjednom počne štopati iako nema snimljenih ni igrica ni programa da ga opterete.Skeniro sa ga,defragmentiro disk ali nista .

Danas kad sam ga upalio počeo je opet štopati a sada radi normalno i tako gotov svaki dan.

have a nice day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Usporen rad računala
bon_cooper kaže...

Ako može pomoć,već dugo vremena računar mi "povremeno" uspori...jedno vrijeme radi normalno a onda odjednom počne štopati iako nema snimljenih ni igrica ni programa da ga opterete.Skeniro sa ga,defragmentiro disk ali nista .

Danas kad sam ga upalio počeo je opet štopati a sada radi normalno i tako gotov svaki dan.

CCleaner skini i s njim pocisti on sam pronalazi sto nije poterbno i sto je suvisno i dostupan je na hrvatskom jeziku..

Softwer
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 10:09 (Softwer).
14 godina
neaktivan
Usporen rad računala

Bilo bi super da napises komponente.

Ofc.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Usporen rad računala

Evo skinuo sam ccleaner, analozirao je i obrisao neke datoteke...vec je primjetno da računar bolje radi, prije je se procesor vise cuo kada radi.

celeron cpu 2.80 GHz, 512 MB ram, 80 HDD,256 MB graficka Nvidia

have a nice day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bon_cooper kaže...

Evo skinuo sam ccleaner, analozirao je i obrisao neke datoteke...vec je primjetno da računar bolje radi, prije je se procesor vise cuo kada radi.

Drago mi je da sam ti uspio pomoci...Pozdrav...{#}

Softwer
14 godina
neaktivan
bon_cooper kaže...

{#}

Najvjerovatnije se cuo hdd, procesor se ne cuje

Ofc.
14 godina
protjeran
bon_cooper kaže...

probaj ubaciti jos bar 512 rama, iako bi sve skupa 2gb bilo puuno bolje i zamjeni HDD s nekim novijeg datuma cisto radi brzine jer ako je tvoj HDD iz vremena kad je napravljen ostatak pc-a - onda s novijim diskom mozes samo biti u plusu

kontam da taj diskic od 120-160Gb (ili 80 ako nadjes nesto novije) i memorija ne mogu doci vise od 20-30eur a znacajno ce ti ubrzati PC.

ako nabavis 2Gb ram-a sve skupa - ja bih se cak usudio i win7 instalirati

colonello bastardo
14 godina
neaktivan
Usporen rad računala

bas sam jucer razmisljao o kupovini rama, a za HDD cu se malo raspitati pa mozda i to...

hvala svima {#}

have a nice day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Usporen rad računala

ne hard, skupi su sad radi poplave, rade rame pa kasnije hdd kad padnu {#}

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka