Pozz,
Nakon ugradnje nove grafe rama i napajanja instalirao sam widows 10, sve je sljakalo super. preko noci sam ostavio komp da skida s torrenta ali ujutro iznenadzenje. nerade wifi adapter i mis no tipkovinica radi (kameru nisam isprobavao) napravio sam hard restart i sve je sljakalo normalno do sljedeceg jutra kad se pojavio isti problem nakon toga sam se igrao sa bios postavkama ( usb legacy, iommu...) no nije pomoglo. drivera za win 10 na gigabyte stranici nije bilo pa sam se vratio na win 8.1 jer tamo je sve sljakalo prije nadogranje. no problem se nije rješio. Pročitao sam negdje kako je moguce da neki od usb prikljucaka stvara problem jer izvlaci previse struje (npr. multimedia tipkovnica), za sada sam probao ostaviti komp upaljen sa drugom tipkovnicom bez brda dodatnih funkcija ujutro je mis radio ali wifi adapter nije.
Device manager nejavlja nikakve probleme (i snjim sam se igrao) da li ima neko prjedlog sta jos pokusati prije nego sto odnesem plocu na garanciju?
Nakon sto usb portovi riknu sta god ukljucio u njih ne dobiva struju i ako nije sve riknulo u trenutku ukljucenje necega riknu svi usb portovi osim onog u kojem je tipkovnica
konfiguracija:
gigabyte fxa990 ud3
amd fx 6300 (OC@4.2 Ghz)
G.Skill Ripjaws X 8GB DDR3
MSI GeForce GTX 970 GAMING 4G
Cooler Master GM-Series G650M