Tastatura problem

poruka: 6
|
čitano: 5.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Tastatura problem

Kada igram bilo koju igru evo npr: cs kad krenem naprijed i pritisnem neki drugi gumb lik odmah stane , znaci sa w idem naprije i kad hocu desno sa d odmah stane nece 2 tipke istovremeno tako svaka igra,ako neko zna do cega je neka odg. ?????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tastatura problem

Mislim da samo skuplje gaming tastature, npr, imaju tu mogučnost pritiskanja(a i neki laptopi) i prihvačanja više tipki odjednom.A posebno ako se drže malo duže vrijeme.Pokušaj pritiskati više tipki odjednom i čut če se kratki zvuk tipkovnice,da se radnja ne može izvršiti(isprobaj u notepadu pisati sa više tipki odjednom,uvijek prihvača ili prvu ili onu zadnju tipku,nikako obadvije).

Tipkovnica

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tastatura problem
lukabo kaže...

Mislim da samo skuplje gaming tastature, npr, imaju tu mogučnost pritiskanja(a i neki laptopi) i prihvačanja više tipki odjednom.A posebno ako se drže malo duže vrijeme.Pokušaj pritiskati više tipki odjednom i čut če se kratki zvuk tipkovnice,da se radnja ne može izvršiti(isprobaj u notepadu pisati sa više tipki odjednom,uvijek prihvača ili prvu ili onu zadnju tipku,nikako obadvije).

Tipkovnica

Nisi u pravu.

Takve skuplje tipkovnice imaju obično svoj software za napredne naredbe.

Ja sam godinama igrao na tipkovnici za cca 50kn i radilo je uredno iako ima shit tipkovnica koje su toliko glupe da ne prepoznaju drugu tipku dok držiš prvu.

Pogledaj si kroz control panel postavke za tipkovnicu.

Obavezno provjeri opcije sticky key(pritisni brzo 5 puta shift) ako to već nisi isključio.

Pomoglo bi i da kažeš barem proizvođaća tipkovnice.

Test u notepadu možeš napraviti lako, drži A i onda dodatno pritisni i drži S moralo bi ispasti otprilike ovako "aaaaaaaassssssss"

13 godina
neaktivan
Tastatura problem

Može biti.Evo moja radi sa dvije tipke recimo,ali sa tri ili četiri tipke nikako.Možda su windowsi jedno,a u igrama drugo.Ili imaš zadane krive naredbe{#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Tastatura problem
lukabo kaže...

Može biti.Evo moja radi sa dvije tipke recimo,ali sa tri ili četiri tipke nikako.Možda su windowsi jedno,a u igrama drugo.Ili imaš zadane krive naredbe{#}.

Bilo je do prelaza sa ps na usb pa sam kupio tastaturu sa usb-om i evo radi sad :D

17 godina
Tastatura problem

Ovo sa stiskanjem više tipki je problem na lošim tipkovnicama, međutim ni sve skupe nisu svemoguće. Spajanje preko USB porta će i najbolju tipkovnicu ograničiti na 6 istovremeno pritisnutih tipki tako da je idealna kombinacija odlična tipkovnica + PS/2 (ako je ikako moguće). Makar, istine radi, 6 istovremeno pritisnutih prepoznatih tipki (limit USB porta) je daleko od lošeg. Mnoge tastature ne mogu to nikako postići.

Uglavnom, evo nešto na tu temu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice