Imam dakle ovaj CD player ugradjen u automobilu i normalno je radio dok odjednom nije poceo raditi probleme.
Dakle on radi, bar tunner ali CD neradi. Tj dogadja se sljedeće, ubacim CD on ga krene ucitavati, pise loading, i onda najednom samo stane i pokaze sat kao u stand by modu. Ukljucim ga opet i pokusam drugi CD i opet ista stvar. Nekako mislim da je softwerski problem ili problem s kondenzatorom nekim. Nemam bas iskustva s CD playerima pa Vas molim za pomoc. Unaprijed hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokušaj ga odvojiti potpuno od napajanja deset sekundi pa ponovo probaj. Pregledaj da negdje nema neko master reset dugme ili slično.
Pokušaj ga odvojiti potpuno od napajanja deset sekundi pa ponovo probaj. Pregledaj da negdje nema neko master reset dugme ili slično.
hvala na odgovoru.
Ima mater reset, sad cu probat pa javim rezultate. INace to s napajanjem je vec probano jer sam ga vadio van pa je stojao i po 3-4 dana bez napajanja.
Probao s reset gumbom, i nema rezultata. Opet isto. Ako sam dobro skuzio dok ucitava CD, dolazi do pada napona veceg neg inace. U normalnom radu pad napona je oko 2V a kada ucitava je 5V
Nosi u servis, ako nije laser-dioda popravak bi trebao biti jeftin.
Nosi u servis, ako nije laser-dioda popravak bi trebao biti jeftin.
hmm nema neko riješenje bez servisa? Nemam baš para za servis.
Elektroničar sam, moze neki prijedlog sta mislite do čega je pa ću se sam upustiti u to? JA osobno drzim da je do kondezatora nekog, ali nisam bas iskusan, pogotovo ne s CD playerima, premlad sam još da bih bio iskusan, pa ocekujem odgovor iskusnih, ili profesionalaca poput MrBlc-a