Socket 1366

poruka: 15
|
čitano: 1.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Socket 1366

Pozdrav. Od maloprije nemrem upaliti komp. Matična kaže da je otišao cpu. E sad, moguće je da je i problem u kontaktima na matičnoj. Uglavnom, dali ima koja dobra duša kod koje bih mogao probati dali procesor boota ( taj netko treba imati socket 1366 matičnu ). Unaprijed zahvaljujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Socket 1366

Procesor je teško spaliti. Pokušaj prvo da ga izvadiš i ponovo vratiš u LGA utor.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Socket 1366

Jesam, neće se upalit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Socket 1366
ipetrovs kaže...

Jesam, neće se upalit

-OC i sl? reset, beep code itd.. Poruka je sama po sebi nemoguća ako CPU ne radi.

-CPU je 'teško' uništiti.. traži dalje, odspoji SVE, pa postupno uključuj.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
ihush kaže...
ipetrovs kaže...

Jesam, neće se upalit

-OC i sl? reset, beep code itd.. Poruka je sama po sebi nemoguća ako CPU ne radi.

-CPU je 'teško' uništiti.. traži dalje, odspoji SVE, pa postupno uključuj.

Nemoj napojnu!{#} U stvari, kad bolje razmislim, prvo testiraj ispravnost napojne.

15 godina
neaktivan
Socket 1366

Matična je rampage III extreme. Kad boota svjetli crvena žarulja za svaku komponentu i prestane svijetliti ak je ok. Prva lampica je za cpu. Bljesne i sve se ugasi. Ni ventilatori se ne stignu zavrtiti. Pitanje je jel cpu ili lga socket matične. Inače sve sam probao i situacija je još uvijek ista. Jedino šta mi preostaje je da ga piknem u drugu socket 1366 matičnu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Socket 1366

Izvadio bateriju i ponovno je vratio. Ali...imam 8gb rama i to u single channelu. Boota komp jedino ako je jedan stick memorije u baš tim utorima, inače ne mrda, tj ne boota. U windowse sam ušao, pokrenuo heaven i prime95 i sve izgleda ok i stabilno. Pitanje je da li je moguće da je procesor oštećen ili je oštećena matična?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ipetrovs kaže...

Izvadio bateriju i ponovno je vratio. Ali...imam 8gb rama i to u single channelu. Boota komp jedino ako je jedan stick memorije u baš tim utorima, inače ne mrda, tj ne boota. U windowse sam ušao, pokrenuo heaven i prime95 i sve izgleda ok i stabilno. Pitanje je da li je moguće da je procesor oštećen ili je oštećena matična?

Možda je problem u RAM-u, pošto neželi upalit kako spada, posudi jedan i probaj. Na procesoru konakte gumicom za brisanje prec, provjeri sve pinove na matičnoj dali su uredu..

sup bro?
15 godina
neaktivan
Socket 1366

4 sticka rama, svi rade u ta dva a nijedan ne radi u ostala 4. Pinove?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 1:30 (ipetrovs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ipetrovs kaže...

4 sticka rama, svi rade u ta dva a nijedan ne radi u ostala 4. Pinove?

kao iglice na maticnoj, a na procesuru imas samo ravnu površinu, to probaj s gumicom lagano protrljat NA PROCESORU, iglice tj. pinovi na matičnoj su jako osjetljivi.

sup bro?
15 godina
neaktivan
Socket 1366

To je provjereno, i od mene i od čovjeka koji se bavi time. Čini se u redu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ipetrovs kaže...

To je provjereno, i od mene i od čovjeka koji se bavi time. Čini se u redu

Kontakte na procesoru si očistio gumicom za brisanje?

sup bro?
15 godina
neaktivan
Socket 1366

Nisam, al kažem ti da se čini liku da je sve ok. I ja sam gledao površinu procesora i čista je. Osim toga, očistio sam površinu procesora koja je bila malo prljava maramicom. Površina je čista ko suza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ipetrovs kaže...

Nisam, al kažem ti da se čini liku da je sve ok. I ja sam gledao površinu procesora i čista je. Osim toga, očistio sam površinu procesora koja je bila malo prljava maramicom. Površina je čista ko suza.

Onda vak: probaj drugi proc na toj matičnoj, ako sve radi ona je proc sjeban, ako ne maticna, i tjt..

sup bro?
15 godina
neaktivan
Socket 1366

Zato sam i otvorio temu, al ne znam ko će se javiti jer pitanje je tko još ima socket 1366. Puno hvala na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice