Došao sam na ideju kako bi mi bilo praktično umjesto u prednji zeleni utor slušalice spojiti u zadnji i kako mi "bananica" ne bi odnaprijed smetala u tipkanju. Činilo mi se da je to odlična ideja i ubrzo sam je odlučio sprovesti u djelo, a onda sam nešto prokužio. Naime, prednji "jack" za spajanje ima nacrtane slušalice a zadnji ima nacrtan zvučnik. Ipak, spojio sam slušalice i one rade OK, možda čak isto ili samo malo glasnije nego li na prednjem ulazu. Kada sam spajao slušalice u prednji jack, uvijek bi me pitao jesam li spojio slušalice ili mikrofon i mogao sam "assignati" priključak u namjenu rozoga ili zelenoga (mogao sam napraviti da su mi i zeleni i rozi za mikrofon ili oba za slušalice), a sad, kada ih spojim u stražnji, to me ne pita nego odmah predpostavi da sam spojio zvučnike. Pitam se može li to oštetiti slušalice ili nešto drugo i u čemu je kvaka, tj. ima li je uopće - ima li kakve razlike u signalu koji šalje prednji i stražnji jack? Hvala! :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoze nista biti skusalicama, slobodno nastavi tako kao sto radis i uzivaj ;)
A ne znam, strah me da ne bi bilo što ploči ponajviše, a i slušalice nisu baš za baciti... Inače, primijetio sam da se desetak posto možda sad jače čuju slušalice nego prije, to i nije tako loše.