Dali je normalno da "škripe" slusalice dok pojacavam/smanjujem? Prije mi toga nije bilo, sad je doslo polako Sharkoon HS40
Kupio u linksu prve, ljeva sluska nije radila, zamjenio, desna nije radila i onda je polako pocela radit i sad pocelo ovo 
Dali je normalno da "škripe" slusalice dok pojacavam/smanjujem? Prije mi toga nije bilo, sad je doslo polako Sharkoon HS40
Kupio u linksu prve, ljeva sluska nije radila, zamjenio, desna nije radila i onda je polako pocela radit i sad pocelo ovo 
Slab spoj u potenciometru, nove slušalice ti ne ginu. Probaj zamijeniti u linksu ako je još pod garancijom.
Nemas ti stari moj srece s tim sluskama. Odi u links zamjenit.
Nisi prvi s tim problemom kod navdenih slušalica. Jedan moj poznanik isti problem nedavno.
Uzeo jedne, zeza, zamijenio za iste, zeza, na kraju doplatio za Medusa NX.
Nisi prvi s tim problemom kod navdenih slušalica. Jedan moj poznanik isti problem nedavno.
Uzeo jedne, zeza, zamijenio za iste, zeza, na kraju doplatio za Medusa NX.
Kao sto cu ja sad 
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
AMD u <3 Intel u C===3
I ja cu dobit Meduse u zamjenu kakve su mu?