imam sljedeci problem... maticna je navedana u mom profilu pa necu sad opisivat svoj hardver... koristim slusalice, i u win7 svuda mi ih prepoznaje kao zvucnike cak i realtek hd audio bla bla... kako da to rijesim da mi prepozna slusalice kao slusalice. slusalice su ukopcane od iza kompa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U realtek softwareu kad te pita šta je ukopčano odabereš slušalice :)
Ovako meni izgleda
e kako si doso do toga?
Pa to ti samo izbaci kad ukopcas neki zvucnik ili sta
nikad mi to nije izbacilo
netko drugi??? kako da to rijeism
Ima opcija da se upali i ugasi popup detektiranje kad ukopcas slusalice/mic/zvucnike. Na slici iznad sto je kolega postavio imas zuti folder sa desne strane na kraju. Klikom na njega ti se otvori prozorcic i imas dvije opcije. Oznaci drugu opciju stisni ok. I ukopcaj slusalice. Sada bi trebao i ti imati kao kolega gore. Nadam se da sam pomogao
Pozz
na zalost ja taj folder nemam
Provjeri jel koristis stariju verziju pa updejtaj na noviju. Verzija kod mene je: 6.0.1.6278. Provjeravas kod ikonice "i" skroz dolje desno na realtek prozoru.
LP
kod mene je 6.0.6167... moze link za novu verziju??? ili dal se program moze sam updatat?
http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P67%20Extreme4&o=Win7 ovdje su ti driveri od maticne ploce. Odnosno za tvoju maticnu plocu. Pa si skini audio drajver i instaliraj. Vjerojatno imas starije drajvere, pa kod instalacije novijih ce ti se i automatski realtek nadograditi. Pozz
skino sam od tamo i sad imam te drivere
pa jel ne mogu ja samo skinuti zadnje realtecove drivere i to instalirat?
Možeš
instaliro sam sada najnovije drivere i nista ostalo je isto ali kada sam otiso na ono plavo advanced settings i obiljezio ono drugo i ukopco sluske na prednji ulaz komp ih je prepozno kao sluske