Slika na ekranu ne valja

poruka: 9
|
čitano: 1.078
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Slika na ekranu ne valja

PC Ryzen 2600x, 16 ram ddr4, mbo-gigabyte b450 pro, gpu - rx 480 nitro+ 8 gb, monitor stari aoc ok 3 godine. Ima ko kavu ideju što se događa, sad opet normalno.?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 18:58 (rokonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Slika na ekranu ne valja

Pa jesi probao drugi gpu ili monitor, meni se cini da je gpu.lp

Intel Core™ i7 Forever
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Slika na ekranu ne valja

Ma nisam ništa sprobavao, e gpu drugi nemam, a montor bi još nekakav skobinirao. Lud sam.... sad nezman što mi je činit.?

13 godina
protjeran
Slika na ekranu ne valja

probati drugi gpu ili monitor jednostavnije nemoze biti.lp

Intel Core™ i7 Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

Pa jesi probao drugi gpu ili monitor, meni se cini da je gpu.lp

Izgleda da je GPU. Pogledaj dolje lijevo, mjenjaju se teksture i sami objekti.

Izvaditi GPU, ponovo ubaciti, promijeniti kablove i opet probati. Teško da će uspjeti, ali bar nešto.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Slika na ekranu ne valja

Evo razvrto 10min na furmarku nije bilo nikakvog štekanja, temp 82C

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 20:11 (rokonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

probati drugi gpu ili monitor jednostavnije nemoze biti.lp

Monitor ne izbacuje ovakve tipove grešaka nego samo GPU, vjerovatno GPU memorija zbog čega dolazi do artefakata.

Neka proba prvo riješiti softversku stranu sa instaliranjem najnovijih grafičkih drivera, ako ne pomaže neka sa DDU izbriše nove i instalira stariji driver. 

Ako ni to ne pomaže, onda ako je to moguće neka smanji clock GPU i GPU memorije za 10-15 Mhz. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
rokonja kaže...

Evo razvrto 10min na furmarku nije bilo nikakvog štekanja, temp 82C

Slika je premala da bi sa sigurnošću rekao jer su slova i brojevi presitni, ali meni se čini da se radi o RX 580 i da su temp. 89C

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
Slika na ekranu ne valja

Ekipa hvala vam,  al eto probao drivere instalirat (stare u korjenu izbrisao)  i radi bez greške,  svaki stress test sam pokrenuo na 10 min i radi.  Ovo mi se dogodilo na taj način da sam za vrijeme igranja igrao se s amd-ovim softverom i kao prčkao neke parametre (pa se vratio u igru i tako...)  i onda bummm. Za sada radi ko da nije ništa bilo. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice