Slika blica

poruka: 12
|
čitano: 2.477
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Slika blica
Promjenio sam grafičku i to VTX HD6850. Na početku je bilo sve ok ali za par sati mi se poceo javljat cudan problem i neznam do cega je.
Kod normalnog rada kad sve stoji nista se ne događa,u igrama nista ALI zato u windowsima kad radim sa npr. web stranicama i surfam onako malo brze mjenjam tabove,scrollam brze itd. na mili sekundu se pojavi (zablica) ekran i to tako da ispod se preslika to sto trenutno radim ali to je tako brzo da ne mogu naslikat,iritantno je malo. Znaci npr ako brzo otvaram FILE EDIT PASTE gore na vrhu i idem mišem brze preko njih onda se to isto na mili sekundu preslika ispod i bude nekad na sredini ekrana i nestane za doslovce milisekundu, ako me kuzite
Evo sad sam se sjetio kad mi se to desilo jer vidim kad scrollam brzo dolje gore na yahoo-u mi se pojavi na milisekundu ekran ispod u tri djela.
Radio sam sa 3d mark i tamo dok mi je radio physics test mi je sa lijeve strane bio ekran na pola pa sredina i treci dio na desnoj strani i to mi je ostalo kad sam izaso van testa na windowsima. Znaci kad sam htjeo micat npr. My Computer na lijevu stranu on mi je dosao na desnu stranu
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 22:59 (Chamilitary).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Slika blica

Na cemu si ti ?????

{#}

{#}

16 godina
neaktivan

Ajde ne pravi se pametan,procitaj bolje post.Onaj tko zna skuzit ce problem jer nije lako objasnit...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 23:22 (Chamilitary).
15 godina

Imao sam koliko vidim po priči isti problem, kada sam zamjenio svoju staru grafičku karticu sa novom HD5670. Problem sam rješio tako da sam maknuo sve drivere, i sa Driver Sweeperom maknuo sve što ostane i nakon deinstalacije drivera. Napravio novi install najnovijih drivera, i od tada radi sve normalno.

16 godina
neaktivan
Slika blica

Hm... sad mi odjednom ne zeli instalirat najnovije drivere,skinem starije i kaze mi nakon instalacije da su bile neke error poruke tijekom,poludio je skroz.
Sve sam napravio prije instalacije sa driver sweeperom i onda instalirao nove i nece,uopce mi ne instalira catalyst niti me pita dal ocu restartat kompjuter.
Inace ta slika ludi na vecim rezolucijama,1900 i 1600 grrrrrrr lud sam vise,iritira me to :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Problem je sad sto mi nece instalirati normalno drivere a catalyst uopće neće. Na kraju instalacije kaze da su bili neki warnings ali ne pise sta. Sve sam probo od driver sweepera pa nadalje...

14 godina
neaktivan
Slika blica

stavi refresh rate na 72

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne pomaze refresh ni na jednoj ko i rezolucija {#}

15 godina
neaktivan
Slika blica

reinstall windows

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesam to mi je bila zadnja solucija ali opet nista... zanima me dal se moze ovo sto blica snimljeno(video) poslat negdje?

16 godina
neaktivan

eto kako to izgleda

16 godina
neaktivan
Slika blica

Evo uspio sam sredit da ne blica ali...

instalirao sam MSI afterburner i poceo se poigravat sa clockom i skuzio sam da mi ne blica i sve radi normalno kad spustim na 650Mhz a memory sam moro spustit na 910 Mhz. Inace kartica bi trebala radit na 800Mhz i 1050Mhz memory.

Sad me zanima dal je to do drivera (imam 11.10) ili je problem sa grafičkom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice