Znači ovako imam navedeni router od T-coma i več mi duže vrijeme zadaje probleme povezivanja wifi-jem...ima SE x8 koi ima wifi i naravno moj mobitel se ne može povezat...mislim nekad se poveže nekad neče nikako, nekad mi nađe router ali piše da nije povezan a nekad ga uopče ne nađe...problem nije do mobitela jer sam probao sa više vrsta mobitela koje imaju wifi opciju te sa 2 laptopa i isti takav problem imam... pa ako može tko kako pomoči bio bi jako zahvalan :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači ovako imam navedeni router od T-coma i več mi duže vrijeme zadaje probleme povezivanja wifi-jem...ima SE x8 koi ima wifi i naravno moj mobitel se ne može povezat...mislim nekad se poveže nekad neče nikako, nekad mi nađe router ali piše da nije povezan a nekad ga uopče ne nađe...problem nije do mobitela jer sam probao sa više vrsta mobitela koje imaju wifi opciju te sa 2 laptopa i isti takav problem imam... pa ako može tko kako pomoči bio bi jako zahvalan :)
Jesi probao prijaviti kvar SZK?
Pogledaj po ovim temama možda ti nešto pomogne.
Ako se ne varam ovo nije rijedak slučaj za siemensa
Vidi je li izašao novi firmware za njega. Spoji se na njega i pokušaj ga update-at
nekad mi nađe router ali piše da nije povezan a nekad ga uopče ne nađe...problem nije do mobitela jer sam probao sa više vrsta mobitela koje imaju wifi opciju te sa 2 laptopa i isti takav problem imam... pa ako može tko kako pomoči bio bi jako zahvalan :)
Kakva ti je kvaliteta signala?
Je li ti aktiviran SSID broadcast i SuperG? Probaj onemoguciti SuperG, mozda stvara probleme. SSID broadcast aktiviraj pa vidi pojavljuje li se uredno routerov SSID pod detektiranim mrezama.
Koju enkripciju koristis? Valjda ne moram ni napominjati da svi uredaji moraju biti podeseni da koriste istu enkripciju (provjeri podrzavaju li ti svi uredaji npr. WPA2-PSK).
kvaliteta signala je ono nikakva prkatiči..nekad odlična nekad nikakava...super G deaktiviran SSID aktiviran ali opet isto...resetirao sam router i probao opet ali ništa opet sve po starom...mislim da ču ipak sutra nazvati t-com
kvaliteta signala je ono nikakva prkatiči..nekad odlična nekad nikakava...super G deaktiviran SSID aktiviran ali opet isto...resetirao sam router i probao opet ali ništa opet sve po starom...mislim da ču ipak sutra nazvati t-com
Nemoj dozvoliti da te obrlate. Budi uporan i zahtjevaj da se problem riješi (čitaj da ti zamijene router). Prije par tjedan sam proveo skoro 1 sat u razgovoru s likom iz SZK (T-Com, korisnik moja sestra) i na kraju je poklekao i sutradan je došao tehničar koji je kemijao nekih 45 minuta da bi zamijenio router.
Naravno da neču dopustiti... makar im morao tamo doč dat če mi novi router...prije ovoga sam imao onaj bijeli mali ružni neznam točno kako se zove i bio je odličan i onda ga je okinuo grom i kad je ovaj majmun iz T-coma došao i donio mi ovo smeče tj čim sam vidio kutiju pao mi je mrak na oči al mislio sam da neče bit ko prvi put al naravno bilo je...sad neču popustit idem po novi router :D...hvala vam svima na pomoči :)
kvaliteta signala je ono nikakva prkatiči..nekad odlična nekad nikakava...
Pa eto ti onda uzrok. Nisam bas siguran koliko je to krivica routera jer je moguce da imas nekakve izvore smetnji u kuci, ili zidove kroz koje se tesko probija signal.
Kakav ti je signal kada stojis metar-dva od routera, bez ikakvih prepreka izmedu? Ako ti je i tada signal los, onda mijenjaj router obavezno.