Ryzen 5 2600 visoke temperature

poruka: 65
|
čitano: 11.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Ryzen 5 2600 visoke temperature
Glavas_ZG kaže...
ansha kaže... 

Sta se tice vracanja bez obzira na razlog, to vrijedi samo za kupnju na daljinu, ako je kupio u ducanu toga nema.

Ovo nije točno, nemoj izmišljat.

Da tocno je. Vracanje bez razloga stvari koju si kupio u ducanu je stvar dobre volje prodavaca, nista ih ne obvezuje.

9 godina
protjeran
ansha kaže...
Glavas_ZG kaže...
ansha kaže... 

Sta se tice vracanja bez obzira na razlog, to vrijedi samo za kupnju na daljinu, ako je kupio u ducanu toga nema.

Da tocno je. Vracanje bez razloga stvari koju si kupio u ducanu je stvar dobre volje prodavaca, nista ih ne obvezuje.

Ne znam točno kakav je zakon trenutno kod nas, ali mislim da je u nekim zemljama EU pravilo da u prvih 7 dana od kupnje imaš pravo vratiti proizvod bez ikakvog navedenog razloga. 

7 godina
neaktivan
Mislim da jedino mogu probat na garanciju vratit ali pitanje je hoće li to proci, sutra ću ubacit fan za ispuh a uskoro budem neki aftermarket cooler ili možda čak vođeno hlađenje

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dodojug2 kaže...
Mislim da jedino mogu probat na garanciju vratit ali pitanje je hoće li to proci, sutra ću ubacit fan za ispuh a uskoro budem neki aftermarket cooler ili možda čak vođeno hlađenje

Nece ti proci na garanciju sigurno. Ubaci fan i uzmi AC Freezer 33 za 189kn, meni je na R1700 u odnosu na stock snizio temperature jedno 15-20C sigurno... 

7 godina
neaktivan

Koji ac freezer tocno? Ima više varijanta u minsku,možeš linka neki iz linksa ili hgspot?

0 0 hvala 0
9 godina
Ma samo ubaci fan nazad da izvlaci i imaces 10 do 20 stepeni nize temp, vruc zrak se gomila i ugrije i sto treba i sto netreba, nesto ga mora izvuc vani. Nije to nikakva nauka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
ansha kaže...
Glavas_ZG kaže...
ansha kaže... 

Prvo si naveo da se može vratit ali samo ako je online kupnja a sad ovisi o dobroj  volji prodavača.

Btw,

Tko je naveo da bi on vratio bez razloga.

Dobra volja u dućanu i da bi mu se netko smijao, te vraćanje stvari koje su kupljene isključivo online su tvoje izmišljotine, širiš stvar bez razloga i pišeš gluposti.

8 godina
protjeran

Otkad si se skompao sa sapunom postao si baš svadljiv, lakše to malo 

Klaun1000 https://www.youtube.com/user/tersic1000

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...
ansha kaže...
Glavas_ZG kaže...
ansha kaže... 

Prvo si naveo da se može vratit ali samo ako je online kupnja a sad ovisi o dobroj  volji prodavača.

Btw,

Tko je naveo da bi on vratio bez razloga.

Dobra volja u dućanu i da bi mu se netko smijao, te vraćanje stvari koje su kupljene isključivo online su tvoje izmišljotine, širiš stvar bez razloga i pišeš gluposti.

Ti nisi u stanju shvatit 2 jednostavne recenice. Napisao sam da je povratak stvari KUPLJENE U DUCANU stvar dobre volje prodavaca. Kupljeno na daljinu mozes vratit unutar 2 tjedna.

Nisi u elementu, zivcan si i dezinformiras ljude. Pojedi snickers ;)

16 godina
Glavas_ZG kaže...

Nije tu problem u ventilatorima.

Čovjek nema u kućištu ni jedan ispuh vručeg zraka, još uz to box hladnjak koji nabija vruči zrak nazad na ploću. Samo jedan ispuh nazad u kombinaciji sa bilo kojim hladnjakom šta baca zrak nazad će spustit do 20°. Da ne govorimo da ima bočno usis i gore ispuh, ledenica bi bila.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2019 18:17 (dery).
11 godina
neaktivan
Ansha tocno pise, ali eto cisto da kazem meni x1600 u idlu bude izmedu 42-46C u gamingu ne prelazi 70C, a nemam stock cooler nego glupi windale 6 a jos bolje ktome sto vent je odmah do graficke, ali eto cekam da mi stigne nova pasta mozda pomogne nesto ali i kuciste igra ogromnu ulogu... Da upozorim ekipu ako razmisljate kupiti ms dark shadow 2,NEMOJ TE.... Ja sam trebao staklenu prednju stijenu izbaciti van da distancerima (2cm) tek tada su temp pale za 10 stupnjeva, a o ventilatorima da ne govorim koliko su bucni i slabi. Lijep pozdrav :)

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Paolo Maldini kaže...

ma i prije sam bio svadljiv, no pogotovo kad komuniciram sa nekim ovako malo zadrtijim dedekom ko naš drug anša koji očito teško prihvaća da su prava potrošaća veča nego u doba od prije cca 110 god kad je on bio mladić, no nema veze, nije to poanta ovdje, ne znam zašto se uopće trudim, čovjek ima probleme sa AMD cpu-om, klasika ... kad dođe ljeto i porastu ambijentalne temperature morat će kupit hlađenje skuplje od procesora

12 godina

Ja sad ne kuzim jel problem do proca, coolera, paste, premalo ventova, kucista ili cega vec ? Ak meni na stock cooleru temp u gamingu ne ide prek 55, sa ms winston kucistem i 3 venta (2 naprijed i 1 nazad) onda ne znam kak ovom gore dodje do 70 stupnjeva sa tower hladnjakom. Ovaj s kojim nekad igram isto tako ima r5 2600 sa stock coolerom i temp u gamingu nakon 4-5 sati gejmanja mu ne prelazi 60 stupnjeva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...
Paolo Maldini kaže...

ma i prije sam bio svadljiv, no pogotovo kad komuniciram sa nekim ovako malo zadrtijim dedekom ko naš drug anša koji očito teško prihvaća da su prava potrošaća veča nego u doba od prije cca 110 god kad je on bio mladić, no nema veze, nije to poanta ovdje, ne znam zašto se uopće trudim, čovjek ima probleme sa AMD cpu-om, klasika ... kad dođe ljeto i porastu ambijentalne temperature morat će kupit hlađenje skuplje od procesora

Kad si tako uporan, hocemo se ja i ti kladit po odjavu sa foruma da ono zakonski stoji sta sam napisao? Ajde kad si siguran budi faca..

10 godina
odjavljen

Koje ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Koje ?

Da vratit proizvod mozes samo kad kupujes na daljinu i to u roku od 2 tjedna. U protivnom ovisis o dobroj volji prodavaca.

15 godina
Ja imam ms dark shadow pro 2 i temperature su ok.. Ventovi se cuju Al nista strasno...pokupio ga na akciji za 320kn....sasvim zadovoljan za tu cijenu..
10 godina
odjavljen
ansha kaže...

Kad si tako uporan, hocemo se ja i ti kladit po odjavu sa foruma da ono zakonski stoji sta sam napisao? Ajde kad si siguran budi faca..

Dovodis me u kusnju ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2019 7:40 (Glavas_ZG).
17 godina
ansha kaže...
Glavas_ZG kaže...

Koje ?

Da vratit proizvod mozes samo kad kupujes na daljinu i to u roku od 2 tjedna. U protivnom ovisis o dobroj volji prodavaca.

ansha s kim se ti zamaras.

pa lik trola u zadnje vrijeme da to nisu istine.

12 godina
Glavas_ZG kaže...
ansha kaže...

Dovodis me u kusnju ...

nemoj, šteta te je, još si mlad 

15 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
Glavas_ZG kaže...
ansha kaže...

Dovodis me u kusnju ...

nemoj, šteta te je, još si mlad 

Da, bio bi to prevelik gubitak za ovaj forum. Gubitak od kojeg se mozda nikad ne bi oporavili 

8 godina
protjeran

To je to od ove rasprave, AMD tabor je izvukao deblji kraj 

Klaun1000 https://www.youtube.com/user/tersic1000
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2019 11:34 (Paolo Maldini).

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
ansha kaže...

smiri se, šta si se zacrvenio

Paolo Maldini kaže...

To je to od ove rasprave, AMD tabor je izvukao deblji kraj 

Klasika, btw junaci

ovdje u temi govore čovjeku da kupuje kojekave dodatne ventiltore i hlađenja a u drugoj temi se riješavaju tog istog hardwarea za siću ...

16 godina

Nije toxic ko večina kretena na njuškalu šta prodaju da ne bi prodali. Ozbiljni prodavci prodaju odmah jer stave razumnu cijenu to jest siću jer ne smije ni bit drugačija ako želiš prodat.

Još su veči kreteni koji tamo nešto kupe od tih kretena šta drže uvrnute cijene.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2019 12:52 (dery).
13 godina
neaktivan

nesto je tu pokvareno ili taj cooler nije dobar i nema dobar kontakt.

imam isti procesor na 1.25 i 4GHz u battlefieldu 5 temperatura 52 do 53 stepena,ventovi u Freezer 33 su samo na 50% i imam u kucistu samo jedan vent naprijed i jedan nazad

reklamirao bi ja to

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ali čovjek nema ni jedan ispuh iz kućišta plus box hladnjak. Ja imam još niže temp od tebe jer imam još dva venta od 14cm gore, jedan boćno plus malo bolji hladnjak.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2019 12:40 (dery).
8 godina
protjeran
dery kaže...

Ali čovjek nema ni jedan ispuh iz kućišta plus box hladnjak. Ja imam još niže temp od tebe jer imam još dva venta od 14cm gore, jedan boćno plus malo bolji hladnjak.

Normalno da imas nize temp od svakog ovdje kad zivis u sobi u kojoj je 12°C , neki dan si se hvalio s tim 

16 godina

18° skroz normalno, meni vruće, još otvorim prozor da me rashladi u meni krv vre u tebi mre, plus ti piješ onu brlju intelušu dok ja udaram triple malt tulamore dew

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2019 14:06 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
dery kaže...

18° skroz normalno, meni vruće, još otvorim prozor da me rashladi u meni krv vre u tebi mre, plus ti piješ onu brlju intelušu dok ja udaram triple malt tulamore dew

Dery moj, meni se čini da tebi krv proključa jedino kad naletiš na neki fejk SS gdje rayzen ima isti FPS kao 8700k ili neki epski bench poput ovog

https://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/amd-ryzen-procesori-opca-tema/249569.aspx?page=278&jumpto=5822787&sort=asc&view=flat

bolje ti je pređi na intelušu, ako ništa drugo, vratit će ti se vid za >120Hz frekvencije 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2019 20:49 (lav1000).
16 godina

Taj benč kakav je urađen je, bolje išta nego ništa i hvala kolegi na tome. Pio sam intelušu dosta je, prešao na amdušu lipo klizi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2019 21:05 (dery).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice