Roccat Kone (Left click)

poruka: 7
|
čitano: 2.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Left click ne radi kako treba

Dakle, na mom Kone-u lijevi klik ne radi kako bi trebao. Imam ga otprilike godinu i pol, a u ovom je stanju već sigurno nekoliko mjeseci. Za lijevi klik potrebno je stisnuti u sredini sa više nego uobičajeno snage (zelena točka na slici), dok ako ga stisnem pri vrhu (crvena) klik se uopće ni ne čuje. Poslao sam i mail Roccatovom supportu, ali oni nisu bili od neke pomoći i rekli su da je problem vjerojatno "micro-switch". Garancija je samo jednu godinu, a to mi se počelo događati nakon (believe it or not) godinu i mjesec dana korištenja. Naravno, još je upotrebljiv, ali mi već stvarno počinje ići na živce.

SLIKA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Roccat Kone (Left click)

Fancy miš, fancy problem.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Roccat Kone (Left click)

bump uz molbu da ako nemate ništa pametno za napisati, onda ni nemojte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Roccat Kone (Left click)

Hmm... meni se cini ili nisi postavio nikakvo pitanje?

Hoces pomoc dal se ipak moze rjesiti garancija?

Trazis slican novi mis?

Trazis servis negdje blizu sebe?

Hoces ga sam rjesiti?

Trazis novi micro switch?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Roccat Kone (Left click)

Link meni je pomoglo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Roccat Kone (Left click)

Hvala puno, pogledat ću detaljnije preko vikenda kada budem stigao. Detaljnije pitanje nisam postavio, jer mi je zapravo potreban savjet što je najbolje napraviti. Novi ipak ne bih kupovao, jer nemam baš novaca na bacanje. Možda je ipak pametnije ostaviti ga na servisu, jer ne vidim neke očite šarafe tj. mjesto gdje bih ga mogao otvoriti...

14 godina
Re: Roccat Kone (Left click)
Camaro ZL1 kaže...

Hvala puno, pogledat ću detaljnije preko vikenda kada budem stigao. Detaljnije pitanje nisam postavio, jer mi je zapravo potreban savjet što je najbolje napraviti. Novi ipak ne bih kupovao, jer nemam baš novaca na bacanje. Možda je ipak pametnije ostaviti ga na servisu, jer ne vidim neke očite šarafe tj. mjesto gdje bih ga mogao otvoriti...

Ispod naljepnice na dnu (obicno u boji misa) i mozda unutra ispod baterije.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice