Restart Routera

poruka: 7
|
čitano: 3.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Restart Routera
pitanje

Imam router Thompson SpeedTouch od T-Coma. U zadnje vrijeme sam počeo igrati Team Fortress 2 (predobra igra), i prijetio sam da mi se router nekad restarta. Znači ja igram, najveća akcija, kad ono freeze, obavjest u igri da je pukla konekcija. Pogledam router, on kao da sam ga tek upalio. Sad mene zanima zašto se to događa i kako to sriječiti? Problem je što se je u zadnje vrijeme sve češće. Primjetio sam i prije da se router nekad restartira, ali sam obično surfao, ili čitao neki kod i programirao, pa mi nije smetalo. To se događalo možda jednom u mjesec/dva/tri. No sad, od kako igram FPS online, restartao se 2 puta u zadnja 3 dana.

Kako to srediti?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Restart Routera
prihvaćeno rješenje

to se događa češće zbog povecavanja brzine,poslje 1. svibnja bi ti trebalo biti sve ok.ako ti bude smetalo to pucanje veze kad povecaju te brzine

nazovi tcom i reci im za taj problem i oni ce ti zamijenit router ili neznam sta vec napravit i tada bi sve trebalo radit normalno

AMD 5000+ Duo 3,0 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 23:59 (Geralt-The Witcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Restart Routera
autorov komentar

Digli su mi već brzine.

Znači nije neki softwareski/hardwareski problem do mene?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Restart Routera

vjerojatno ne,to je problem s njihovom losom vezom

AMD 5000+ Duo 3,0 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Restart Routera

To je normalna stvar da ti se ruter restarta tu i tamo, ali to obicno skuze samo ludi gameri sto šize da nemogu normalno 9 sati u komadu odigrat^^

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Restart Routera

ma nije normalno kad se meni nikad ruter nije restartirao....lol Namigiva

AMD Athlon 2.6 GHz 1mb L2 Cache // 1gb DDR2 Buffalo 800MHz // Ati Radeon HD4350 512mb 64bit GDDR2 // 80gb HDD Maxtor (Vratio se na xp :D) // Gigabyte M61PME-S2 // MS 400W :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Restart Routera

Ja ipak mislim da je to zbog pregijavanja.

Ne ostavljaj ništa nedovr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice