komp mi se resetira nako otvarnja videa sa you tube . neznam šta da više napravim . novi windovs sam digo xp . instaliro drivere koji su potrebi i probo sam flash player novi skinut za you tube i ista priča resetiranje . jel možda zna ko šta treba
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
komp mi se resetira nako otvarnja videa sa you tube . neznam šta da više napravim . novi windovs sam digo xp . instaliro drivere koji su potrebi i probo sam flash player novi skinut za you tube i ista priča resetiranje . jel možda zna ko šta treba
Samo kad pokreneš video sa you tuba? a šta je kad otvaraš video neki sa diska, neki film ili slično?
Probaj skinut zadnji, ili ako imaš zadnji, onda neke stariju verziju flash playera. Moguće da je do njega.
Ako se isto događa kad ideš igrat neku igru onda je možda i grafa. A što je kad probaš zaigrat neku od onih mini igara na webu...probaj malo to sve pa javi.
Isto tako nisi napisao jel se to počelo događat pa si zato digo nove XP, jel si radio clean install, ili repair preko starog...
Ili je prije bio neki drugi problem pa nakon što si digo nove winse se pojavio i ovaj problem...sve su to info koje mogu pomoć
gle odjednom je meni to počelo resetiranje . ono šta mi sad drugo prostaje idem windowse ponovno dič na kraju ništ . ja mog uč u you tube kad upišeš na neku pjesmu i kad mi počne otvrata tu pjesmu onda se resetira . skinio sam sa you tube pjesmu i radi mi .metcafe onu stranicu sam otvorio isit slučaj restetira se . igrice sam probo i valja sve
gle odjednom je meni to počelo resetiranje . ono šta mi sad drugo prostaje idem windowse ponovno dič na kraju ništ . ja mog uč u you tube kad upišeš na neku pjesmu i kad mi počne otvrata tu pjesmu onda se resetira . skinio sam sa you tube pjesmu i radi mi .metcafe onu stranicu sam otvorio isit slučaj restetira se . igrice sam probo i valja sve
Jesi probao zadnju verziju Flash playera? Jesi probao neku stariju verziju flash playera?
Što se događa kad ideš zaigrat neku od normalnih igara?
I molim te odgovori ovaj put na sva pitanja, da ne moram krcat temu stalno sa postovima sa pitanjima koja si ti odlučio preskočit. I nisi se baš najbolje izjasnioo ni o onme dijelu o tome kad je počelo to sa restetom, i u odnosu na to kad si stavio nove winse, i jel bilo clean install ili ne.
Nije mi teško pokušat pomoć, ali ako ti, ili bilo tko drugi tko traži pomoć9 ećeš odgovorit na pitanja koja ti postavim...pa onda čekaj nekog drugog da ti pomogne.
Cudan problem.. 
koji browser koristis? i jesi pokusao preko nekog drugog browsera?
-mogao si napisati konfiguraciju pod moj PC.. 
kad otvaram mp3 sa diska hoče neresetira se , flash player sam naj noviji skinio i ništa .to mi se odjednom počelo pojavljivat pa sam nove windowse išo dizat.probat ču staru grafu stavit pa ču vidit
stavio sam staru grafičku i VALJA. šta sad da sa ovom grafom radim . jel mi možete nač drivere za nju saphirre ati radeon 4650 1024 megabajta
jel mi možete nač drivere za nju saphirre ati radeon 4650 1024 megabajta
Evo tu imas drivere:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
step 1: desktop graphics
step 2: radeon HD series
step 3: radeon HD 4xxx
step 4: odaberes koje windowse imas.
Imam sljedeći problem: komp mi se normalno pali, i normalno radi, ali ako ga restartiram pojavi mi se ovo ( slika 1) , a ako to stisnem onda ovo ( slika 2). Onda se ništa nedogađa, tako mi stoji i gasim komp priko napajanja, sačekam 10 minuta i palim komp i sve ide normalno. U čemu je problem??
ma taj link nevalja . ja skinem odem na instalaciju ono na kraju on meni pkaže komponente koje ja imama.omgg.......(((((((((
ma taj link nevalja . ja skinem odem na instalaciju ono na kraju on meni pkaže komponente koje ja imama.omgg.......(((((((((

koji link? driveri?
link je pravi. prvo izbrisi svoje stare drivere pa nove instaliraj.
i kako mislis on tebi pokaze komponente koje imas?