Resetiranje računala i plavi ekran

poruka: 4
|
čitano: 4.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E ovako imam problem.. komp mi je podjeljen na dvije particije i kada udjem u drugu particiju diska komp se restarta(kada udjem u muziku ili folder sa programima-ako ne ulazim u te foldere komp normalno radi) i pojavi se plavi ekran i pise "critical system error.. neznam dali je riječ o nekom virusu ili je problem sa napajanjem... skeniro sam komp i nije nasao nikakve viruse ...  reinstalirao sam windows-e i opet ista stvar .... 

Please help

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napiši ovo što je na slici koju sam priložio uokvireno crveno, znači glavnu poruku i STOP code.

Kada ti se pokaže Plavi ekran smrti, prepiši ovo što sam ti uokvirio gore. Kada ti se pokaže Plavi ekran smrti, prepiši ovo što sam ti uokvirio gore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pogledaj kontakte hdd<->maticna i od memorije

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Resetiranje računala i plavi ekran

ekran smrti.Moras windowse ponovno instalirati.Ako ti se ponovno pojavi,probaj sa nekim draiverima za graficku.A ako opet bude kakvih sranja,procesor je u banani split.

born to be gamer
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice