Resetiranje kompjutora samoga od sebe??

poruka: 12
|
čitano: 2.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

molim pomoc kompjutor mi se zna resetirati sam od sebe,ne znam zasto je li mi netko moze pomoci? inace hardver je amd sempron ,maticna k9n neo v2,ram je ddr2 1gb ,graficka je x1550 ddr2 512 . meni se to i prije dogadalo a onda neko vrijeme nije .je li itko ima kakav prijedolog? inace ne pregrijava se jer imam .hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Resetiranje kompjutora samoga od sebe??
Gamer21 kaže...

je li itko ima kakav prijedolog? inace ne pregrijava se jer imam .hvala

Jer imaš šta?

kakve su temperature, i koje napajanje imaš?

16 godina
Gamer21 kaže...

molim pomoc kompjutor mi se zna resetirati sam od sebe,ne znam zasto je li mi netko moze pomoci? inace hardver je amd sempron ,maticna k9n neo v2,ram je ddr2 1gb ,graficka je x1550 ddr2 512 . meni se to i prije dogadalo a onda neko vrijeme nije .je li itko ima kakav prijedolog? inace ne pregrijava se jer imam .hvala

koji HDD?

Softwer
16 godina
neaktivan

Daj nam kompletnu konfiguraciju, reci temperature... Jel ti se možda pokaže nešto OVAKVO kada se restarta?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

a nije proslo htio sam napisati da imam 4 ventilatora custom u njemu,hladenje je lc6420 ne pise ko proizvodi pise sam pover ,imam ecverset,cpu id i speed fan ,svi javljaju da je maticna 39 stupnjeva cpu oko 40 cpu dioda 21,mcp 55 al zna se do 60 popeti i wdc tj hdd 42 stupnja neki

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ne pokaze se nego klasik restartanje tj mozda me podsjeca na to kad se neki udar struje u kucistu dogodi pa mi zato to bude tak sam na prosloj imao ali sve je dosta izolairano nema otovorenih zica it a nedavno sam stavio pastu na cpu i gpu sam kaje neka kineska

16 godina
neaktivan

Temperature su ok. Možda da provjeriš disk sa hd tuneom i memoriju -> memtest. 

16 godina
neaktivan

Šta kaže Everest za GPU temperaturu? I isključi si automatic restart. To će te najčešće odvesti do BSOD, koji će ti javiti razlog restarta. 

Evo kako isključiti automatic restart: Windows 7 , Windows Xp.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

e to i mene zanima jer uopce ne znam kako on oznacava gpu, i jesam napravio sam to sto si rekao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

sad se opet uagasilo i bsod je napisao worker thread returned at bad irql

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

glary utilitises sam bio instaliro dns prije 2 sata i sad sam po netu iso i kazu da je mozda to to kao bad driver

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Piše GPU, barem kod mene (slika dolje). Moguće da su driveri problem. Da li si stavio neke drivere nedavno? Pogledaj si usput u Device Manager da li ima žutih upitnika. Možeš si skinuti Driver Genius i preskenirati pc s njim, pa će ti ponuditi sve nove drivere, koje bi trebao skinuti. To bi trebalo riješiti problem oko drivera. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice