U poslednje vreme, sve cesce mi se desi da mi se racunar zakoci na dve-tri sekunde.
U cemu je problem?
ps. Imam win10!
U poslednje vreme, sve cesce mi se desi da mi se racunar zakoci na dve-tri sekunde.
U cemu je problem?
ps. Imam win10!
specifikacije molim
Provjeri ima li neki proces da opterećuje cpu hdd i funkcionalnost samog windowsa, provjeri ispravnost HDD
U cemu je problem?
ps. Imam win10!
Da ti nije možda postavljeno da HDD ode u sleep mode nakon nekog vremena. Tada zna malo zaštekati dok se ne zavrte ploče.
Ne mogu da pomerim mis, ne reaguju nikakve komande.
specifikacije molim
Procesor i ram: http://prntscr.com/becaej
Graficka je : GeForce9600GT
500GB Harda
Napajanje od 420w
Provjeri ima li neki proces da opterećuje cpu hdd i funkcionalnost samog windowsa, provjeri ispravnost HDD
HDD mi nije pravio problema do sada...
Jura iz druge galaksije racunar je "budan"...
Ispravno. Neprijatelj nikad ne spava.
Ispravno. Neprijatelj nikad ne spava.
Ahaha dobar si :D
Samo 2 GB RAMa, puno premalo. Trebaš to nadograditi na barem 4 GB da bi sve ispravno radilo.
Točan model napajanja koje imaš? Temperature pod opterećenjem (slika iz HW monitora nakon igranja)?
Napravi dijagnostiku HDDa prema tutorijalu, zamjeni SATA data kabel, napravi dijagnostiku RAM memorije prema tutorijalu.
Proskeniraj računalo sa Adwcleaner, Hitman pro, Malwarebytes antimalware free, počisti smeće sa CCleanerom,
ugasi automatsku defragmentaciju diska (u google pogledaj kako) i defragmentiraj disk ručno sa Auslogic disk defragment.
Možeš detaljno počistiti prašinu, dobro ispuhati utore za RAM i grafičku karticu, zamjeniti termalnu pastu na procesoru i
grafičkoj kartici (ako nema garanciju), staviš neku kvalitetniju kao Arctic Silver 5, Arctic MX-2/MX-4, Noctua H1, preventive
radi možeš zamjeniti bateriju na matičnoj ploči, nije skupa.