čime ti razbijaš glavu.. pa sad dal imao 60 ili 199 tak ti je svejedno kad igras na 1080p rezi ..tvoje oko ne može raspoznati vise od 60hz / tj 60fps-a.. jedino ako koristis 120 hz monitor osjetit ces razliku , ostalo je samo brojka na monitoru
R9 290x problem sa crossfireX
- poruka: 40
- |
- čitano: 5.851
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Dajem evo nagradu onom ko mi napravi PC da radi kako treba nagrada je CS:GO,XF:technox 1
Ruku na srce,
molim te ili izbrisi bug acc i nastavi radit sto si i do sada,ili slikaj sa "kamerom" i postavi u odgovarajucu temu.Imas uber opak cool OP stroj,iz kojeg želiš izvuć mnogo fps-a,a sigurno peglas na 60Hz monitoru.
Kad procitam sto si sve napisao,najrade bih se pokopao.Imam super komp,a pojma nemam o njemu.
x2 290x za cod2.To mi je ono,vrh.
EDIT:
Nema se sta tu radit.Igra radi kako radi,stavis najstabilnije drivere i vozi dalje.Vise od 60fps na 60Hz monitoru neces vidjet.Može tebi pisat i 200,ti ces imat 60.
EDIT 1.1:
Probaj vrtit nekakve stvari na 60 fps i 100 fps.Pa ces vidjet sto ti govorim.
A onda probaj 40 i 60fps.
Ak ne znas kak,imas razne alate za lockanje fps-a.Mislim da cod 4 ima i u konzoli ugradeno. (nisam siguran,nisam to bas previse igrao,ak netko zna tocno nek me ispravi)
Hvala ;) e a FPS u bf3 i bf4 bi mi trebao bit isti e tak mislim isi engine koriste
Hvala ;) e a FPS u bf3 i bf4 bi mi trebao bit isti e tak mislim isi engine koriste
tak svejedno :) meni pegla od 90-130fps-a ovisi o mapi na 2560x1440 , al opet sa 60 bi mi bilo isto kao i sada
Isti engine,druga verzija.
Bf3->Frostbite 2
Bf4->Frostbite 3
Ko da su bitni FPS-ovi to samo da možeš frendičima reći ja vrtim na toliko i toliko FPS to i to.A daj mi reci kakve koristi imaš od toga. Budi zadovoljan da ti sve radi i bok.
Koji rofl od teme.
Za 1000 frejmova pogled u nebo :)
halo bing kako brat,
evo imam ja comp koji radi preko 1000 u cod2.
hoces kupit?
cijena?
prava sitnica