Problem,komp troksa

poruka: 3
|
čitano: 847
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem,komp troksa

Znaci isa sam ga rastavljat skroz i stavljao novu termalnu pastu na graficku i procesor.

tmperature su mi se znatno smanjile ali komp nekaj brije

Slozio sam ga po 2983928342 put al ovaj put nekaj ne valja.

Kod pokretanja servisa na start up-u troksa,na netu,onak zamrzne se a ventilatori rade punom snagom.

Inace rade na princip kad se temperatura digne on se brze vrti da rashladi sve al sad ne staje ni onaj koji hladi cooler od proca nit onaj koji hladi kuciste. Sta posrijedi,nisam pametan.Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem,komp troksa
Dotz kaže...

Znaci isa sam ga rastavljat skroz i stavljao novu termalnu pastu na graficku i procesor.

Kod pokretanja servisa na start up-u troksa,na netu,onak zamrzne se a ventilatori rade punom snagom.

Inace rade na princip kad se temperatura digne on se brze vrti da rashladi sve al sad ne staje ni onaj koji hladi cooler od proca nit onaj koji hladi kuciste. Sta posrijedi,nisam pametan.Unaprijed hvala.

Pogledaj koliko services imaš upaljenih i da ti nije prevelik cpu usage u manageru.Imaš li kojim slučajem više live protection antivirusa kao i all in one programa.Ako ti se miš kreće ali ne može klikati najčešće je third party softwer uzrok.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 23:40 (Ikarus01).
15 godina
neaktivan
Re: Problem,komp troksa
Dotz kaže...

Koliko sam shvatio tebi on smrzava? Probaj prvo napraviti full scan tvrdog diska.

Rekao si da su temperature sad normalne? To znači da si montiranje hladnjaka izveo kako spada. Iskreno ne vjerujem u oštećenje sata kabla i sl. prilikom slaganja računala.

Prvo eliminiraj HDD pa ćemo dalje razgovarati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice