Problemi sa mikrofonom

poruka: 5
|
čitano: 577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problemi sa mikrofonom

Poz decki, evo vec par dana se mucim sa slusalicama (Speedlink Sl-8743-BK) jednostavno mi mikrofon ne radi, uopce mi komp ne prepoznaje slusalice kao Headphones, nego kao speakers, kad ubodem 3.5 zeleni radi super zvuk, osim mikrofona koji ne prepoznaje ili ne znam tocno sto se događa, evo imam par slika pa pogledajte, izludit ce me visee!!

Slika 1- ukopcan i zeleni i rozi 3.5 od slusalica

Slika 2- također ukopcan zeleni i rozi 3.5 prepoznaje ga kao speakers i neki mikrofon tamo kao da radi, taj dio mi nije jasan kakav njemu mikrofon radi....

slika 3- eto slusalice unutra, uvijek mi je prepoznao kao headphones, ali sad je kao speakers...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi sa mikrofonom

Mislim kada bi instalirao drajvere da bi sve bilo u redu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problemi sa mikrofonom
jigsaw5063 kaže...

Mislim kada bi instalirao drajvere da bi sve bilo u redu

pokušavao sam i to i trazio ali nista ne mogu nac sto se drivera tice..

14 godina
neaktivan
Problemi sa mikrofonom

Nisam siguran da li sam te razumio u potpunosti, nisam mislio drajvere za slušalice nego za tvoju zvučnu,(na predhodnom računaru imao sam) u kontrol panelu od drajvera zvučne imaš da postaviš na svaki izlaz ako je potrebno mikrofon/headphones/speakers kako ti volja, možda nije na svim pločama isto ali ništa te ne košta da pogledaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problemi sa mikrofonom
jigsaw5063 kaže...

Nisam siguran da li sam te razumio u potpunosti, nisam mislio drajvere za slušalice nego za tvoju zvučnu,(na predhodnom računaru imao sam) u kontrol panelu od drajvera zvučne imaš da postaviš na svaki izlaz ako je potrebno mikrofon/headphones/speakers kako ti volja, možda nije na svim pločama isto ali ništa te ne košta da pogledaš.

da da razumijem, jesam i odaberem mikrofon u realteku (ne radi) ali i dalje mi je odvojeno i nemogu nikako napravit da mi prepozna slusalice kao headphones ........

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice