Evo ovako, imam matičnu ploču Asus M5A99FX Pro R 2.0 i nakon updatea sa Windows 8 na windows 8.1 (x64) imam problem sa zvukom. Problem je da dok slušam glazbu svakih 5-10-15-20-60 sekundi (nisu pravilni intervali) ili zvuk nekako zakrči ili imam osjećaj da je zastao na koju mili sekundu. Skinio sam drivere sa službene stranice (Asus) problem je i dalje tu, isto je iako koristim drivere sa Windows 8.1. E sad, ono što je zanimljivo je da taj problem nestane nakon što restartam komp, onda nema tih problema. Probao sam naravno i ubosti slušalice umjesto zvučnika, problem je i dalje tu. Ima netko nekakvu ideju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji je točno zvučni čip? Skini drivere od proizvođača zvučnog čipa.
Realtek high definition audio, skinio sam drivere sa Asusove stranice... Ali vidim u device manageru da imam i neki Nvidia high definition audio..
Realtek high definition audio, skinio sam drivere sa Asusove stranice... Ali vidim u device manageru da imam i neki Nvidia high definition audio..
Skini od Realteka.
A za taj od nVidie - to je od grafičke, njega dobiješ u pkaetu s grafičkim driverom od nVidije.
Skini od Realteka.
A za taj od nVidie - to je od grafičke, njega dobiješ u pkaetu s grafičkim driverom od nVidije.
Oni imaju samo onaj kako kažu "općeniti" driver koji radi za sve njihove uređaje. Ali oke, probat ću... Nije da gubim nešto.
Čini se da i nije pomoglo...
Pokušaj instalirati driver pomoću"Troubleshoot Compatibility" i postavi ga za Windows 8 ili 7 (koji bude radio).
Ništa nije pomoglo, krčanje se nastavlja u različitim intervalima. Nekada zakrči svakih 5min, nekad svakih par sati... Matična je nova, teško mi je vjerovati da je zvučna već u banani.