Problem sa zvucnom karticom

poruka: 20
|
čitano: 15.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa zvucnom karticom!

Pozdrav!

Prije nekoliko dana sam uzeo novi racunar i sve super ide,svi driveri instalirani ALI nemam zvuka.Instalirao sam i drivere sto su dosli na CD-u i a skino sam sa neta,medjutim idalje nema zvuka.
Kad pokrenem u media playeru izbaci mi ovo :

http://postavi.com/hosted/fb1e90bc4928b6f9f394abbd4632aedb.jpg

a kad u winampu ovo :

http://postavi.com/hosted/bb99e5c8a887d093efe24eee81f02c48.jpg

A ovo mi bude na control panelu :

http://postavi.com/hosted/5816429a1d58b69acc6710bc80196875.jpg

Zna li neko de cega je i sta mogu uraditi?

Hvala unaprijed! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa zvucnom karticom!

To je XP, ako se ne varam? - Problem je sa driverima. Odi na My Computer, desni klik na ikonu i manage. Tam nadi Device manager i kod hardware-a koji ne radi ce ti biti zuti usklicnik. Desni klik na to i update driver.

Pravi programeri programiraju binarno!
15 godina
neaktivan

ne moze nikako da mi update. Ne moze da pronadje drivere :S

17 godina
Problem sa zvucnom karticom!Pozdrav! Prije nekoli

Nisi instalirao driver.

Ubaci cd od ploce ili ako imas cd od zvucne kartice i jednostavno instaliraj driver.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa zvucnom karticom!Pozdrav! Prije ne

Instaliram,al opet nema zvuka.

16 godina
neaktivan

Pozdrav, ak si instalirao drivere za zvuk, postoji jiš jedan a nisi pogledao u Bios i da li je na sound enable jer ako nije a ono je na disable i zato nečuje zvuka i ukljući na enable i soremi i restartaš i provjeri zvuk, ako radi to je to, a ak ne onda idi na kontrol panelu, sustav pa na device manageru i vidi gdje piše sound, ak je žuti upitnik znači nije instalirano, na njega klikni i potrži mape za zvuk i njega klikni i instalirat če se. Samo treba malo igrati i naučit ceš i lakom to radiš. Eto nadam se da sam pomogao.

Nenad
15 godina
neaktivan
Ako si probao sve to instalirati, i ne radi, postoji dobra šansa da ti je zvučna otišla. Dogodilo se to mom frendu nedavno. Rješenje? Garancija ili zasebna zvučna kartica.
hmda
17 godina
neaktivan

Probaj instalirat Microsoft UAA bus driver pa onda driver za zvučnu.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima, ja imam isti problem. Već sam otvorio sličan topic, ali evo.. par crtica

ATI Technologies, Inc. 3D RAGE PRO AGP
Serial Cable using IrDa Protocol #2
Plug and Play Software Device Enumerator

Na ta tri mjesta mi stoje uskličnici.. Rečeno mi je da ako imam CD od matične instaliram drivere za chipset, ali ja to ne mogu naći na netu.

Radio sam i Windows Update i reinstalirao sam drivere, ali ništa?!

15 godina
neaktivan

pozz...molim ako neko moze pomoci ili zna o cemu bi moglo biti rijec....prije par dana se pojavio problem sa zvucnom...zvuk radi jedno vrijeme i odjednom nestane...potom moram da idem na Master volumen i potvrdim na Wave da bi ponovo zvuk radio....

0 0 hvala 0
16 godina

E ovak sad da ne otvaram novu temu imam problema sa zvučnom na starom kompu.Dakle,integrirana zvučna uopće nije prepoznata i piše no audio device,e sad mene zanima jel zna neko koje drivere trebam instalirat jer znam da je zvučna C-Media a komp je iz 2002. pa ak neko zna koji bi driveri trebali i kak da riješim problem ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa zvucnom karticom
Xbox360 Modder kaže...

E ovak sad da ne otvaram novu temu imam problema sa zvučnom na starom kompu.Dakle,integrirana zvučna uopće nije prepoznata i piše no audio device,e sad mene zanima jel zna neko koje drivere trebam instalirat jer znam da je zvučna C-Media a komp je iz 2002. pa ak neko zna koji bi driveri trebali i kak da riješim problem ?

pa ideš na stranicu proizvođaća matične ploče izabereš model i ideš na download drivera i izabereš za zvučnu kratici i skineš

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina

Ma tražio sam sad,matična je EliteGroup P4S5A/DX i izbaci mi samo neke bios i agp drivere,daj pls ak neko može nać te drivere za audio.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li je to ova ploča: http://www.motherboard.cz/mb/ecs/P4S5ADX.htm ?

Toje SiS chipset, možda da potražiš da nisu drajveri negdje na netu u paketu

sa SiS drajverima ili pogledaj na C-Media webu i odaberi drajver prema podacima

koji ti pišu u manualu.

http://www.nodevice.com/driver/company/C-Media.html

16 godina
Level 1 kaže...

Da li je to ova ploča: http://www.motherboard.cz/mb/ecs/P4S5ADX.htm ?

Toje SiS chipset, možda da potražiš da nisu drajveri negdje na netu u paketu

sa SiS drajverima ili pogledaj na C-Media webu i odaberi drajver prema podacima

koji ti pišu u manualu.

http://www.nodevice.com/driver/company/C-Media.html

Da,to je ta ploča.Al sad gledam komp mi nađe Realtek AC97 audio i piše da ne funkcionira normalno,a ja znam da je zvučna nešto kao C-Media CM i dalje neznam kak je pisalo prije a od ovih lista drivera koje ste mi dali neznam koji driver da skinem jer ne znam točni model.

16 godina

Možda da se spojim na net na tom kompu i pretražim s programom koji automatski traži drivere i skida ih s neta ? Čuo sam da ima takvih programa al neznam dali bi to funkcioniralo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Možda da se spojim na net na tom kompu i pretražim s programom koji automatski traži drivere i skida ih s neta ? Čuo sam da ima takvih programa al neznam dali bi to funkcioniralo.

probaj ali mislim da se svi ti programi plačaju

14 godina
neaktivan

Prije nekoliko dana sam instalirao windows XP sp3..ali ne rade mi zvucnici..skinuo sam neki audio relatek 97..i sve je uredu ali mi pored "multimedia audio contoller" stoji zuti usklicnik..kad stisnem update driver..pođe  do 90% i komp se resatira..moze li mi itko pomoc?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

trebam driver za Device Description   Type
Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]   PCI gdje ga mogu naci...pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 18:30 (troyan_horse_exe).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice