Problem sa windowsom

poruka: 17
|
čitano: 1.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa windowsom

pozz decki

formatirao sam pc sve je normalno odradilo formatieranje

no medzutim pc odnosno windows nece dase digne ako cd od windowsa nije u pc

nerazumijem zasto se to desava sve sam regularno uradio

i veliki pozz administratorima ovoga foruma

koji ovo moje postavljeno pitanje smatraju piratiranjem i dodjele mi spuspend

hamdo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa windowsom

Prema pravilima te moram pitati:Da li je verzija legalna ?

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa windowsom

verzija je legalna ali ipak nece da podigne windows eko cd nije u pc

hamdo
17 godina
neaktivan
Problem sa windowsom

Ako nemaš važnijih podataka probaj reinstall XPa.Jesi li ti formatirao disk na kojem su Windowsi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gizmo12 kaže...

pozz decki

formatirao sam pc sve je normalno odradilo formatieranje

no medzutim pc odnosno windows nece dase digne ako cd od windowsa nije u pc

nerazumijem zasto se to desava sve sam regularno uradio

i veliki pozz administratorima ovoga foruma

koji ovo moje postavljeno pitanje smatraju piratiranjem i dodjele mi spuspend

Kao prvo,ako si formatiral particiju s windowsima, neznaš kaj radiš ...Normalno da ti se ne diže sistem, jer se nema kaj podiči...

A ako si instaliral windowse uz formatiranje diska, onda u BIOSU vrati na opciju da ti se sistem podiže sa hard diska,jer ti je sada namješteno da ti se podiže sa cd-a.

17 godina
neaktivan
Problem sa windowsom

To sam mu i ja htjeo reći!Formatiranjem diska na kojem su Windowsi brišu se svi fileovi uključujući Windowse!

Usput ubuduće za čišto računalo tu je moj novi tutorijal  :-)   :-)

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/cisti-ugodni-rad-windowsi-xp-how-to/28094.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 19:43 (crazy_frog).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa windowsom

dobra vam ta predpostavka kad malo skontam moguce daje to nego koju fungciju vratiti u biosu i kako se zove ta fungcija strucno da znam sta da ucinim

hamdo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crazy_frog kaže...

To sam mu i ja htjeo reći!Formatiranjem diska na kojem su Windowsi brišu se svi fileovi uključujući Windowse!

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/cisti-ugodni-rad-windowsi-xp-how-to/28094.aspx

To ti je ko za malu djecu, bez uvrede...Cool

16 godina
neaktivan
Problem sa windowsom

pa cuj za malu djecu kuzim ja vas

nego formatirao sam c disck i nemam vise disckova niti particija

pc sluzi iskljucivo za video nadzor

sve sam uradio kako treba sad me samo jos zanima sta bih trebao da poriktam u windowsu

hamdo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugy kaže...
crazy_frog kaže...

To ti je ko za malu djecu, bez uvrede...Cool

Jao zaboravio stavit ZA POCETNIKESramim se

16 godina
neaktivan
Problem sa windowsom

daj krezy frog ili odapni reci mi sta treba resiti u biosu ili me nemoj tu ebat bez veze sa tim komentarima za djecu za pocetnike itd hvala

hamdo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa windowsom

Neka ti to objasni onaj koji ti je rekao za bios,inače ne radim baš u biosu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gizmo12 kaže...

dobra vam ta predpostavka kad malo skontam moguce daje to nego koju fungciju vratiti u biosu i kako se zove ta fungcija strucno da znam sta da ucinim

Zavisi od matične ploče, tj.od vrste BIOS-a... Restartaš računalo, i pritišćeš tipku "Delete" i ući ćeš u BIOS. Tu pronađeš opciju "First Boot Device" ili tome slično. Ako ti je trenutačno postavljeno na Cd/DVD , promijeni na hard disk (možda će ti pisati oznaka tvog diska).

Spremi postavke (kod mene je sa tipkom F10)i to je to.

Ako si beginner, bolje daj da ti to napravi netko tko se bolje razumije.

17 godina
neaktivan
gizmo12 kaže...

nego formatirao sam c disck i nemam vise disckova niti particija

E .Mršti seebi ga onda...Vidim da se ne razumiješ i prepusti to nekom drugom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 19:53 (Bugy).
14 godina
neaktivan
Problem sa windowsom
neki dan sam bio na računalu i malo sam ga počistio sa ccleanerom ... jučer sam upalio komp i windows je izgledao upravo ovako : http://www.istartedsomething.com/wp-content/uploads/2008/10/win7classic.png također na ikonici signala interneta bio je crveni križić i nisam mogao ni na internet , isto tako otišao sam na svojstva računalo i na mjestu RAM-a i procesora je pisalo not aviable...(PS : ovo sam napisao na prijateljevom računalu , te IMAM WINDOWS 7) ...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa windowsom
lalalu kaže...
neki dan sam bio na računalu i malo sam ga počistio sa ccleanerom ... jučer sam upalio komp i windows je izgledao upravo ovako : http://www.istartedsomething.com/wp-content/uploads/2008/10/win7classic.png također na ikonici signala interneta bio je crveni križić i nisam mogao ni na internet , isto tako otišao sam na svojstva računalo i na mjestu RAM-a i procesora je pisalo not aviable...(PS : ovo sam napisao na prijateljevom računalu , te IMAM WINDOWS 7) ...

Za to ti sigurno nije kriv CCleaner nema šanse, osim ak nisi u njemu stavljal nikakve dodatne kvačice u Cleaner opciji ak jesi onda si sam kriv nažalost. Nikakve dodatne kvačice se u njemu ne stavljaju, osim ak nisi siguran kaj to znači u praksi i kaj češ napravit slična priče je i u njegovom Registry modulu normalno.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa windowsom
lalalu kaže...

Koliko vidim da je to testna Windows 7 pa bi trebalo iznova instalirat pravi windowse  7 pa onda key aktiviraš i radit će bez problema. A može bit da ti je testna proba istekao rok. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice